Aanbod van opleidingen, workshops en trainingen

Aanbod van opleidingen, workshops en trainingen

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen, trainingen en workshops speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen.  Twijfel je of een training of workshop voor jou geschikt is? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag!

Wil je weten wanneer de eerstvolgende workshop is of opleiding start?  Bekijk dan hier de agenda voor de komende tijd.

Opleidingen

Intuitieve opleiding en zelfhealing

In de basisopleiding start je met het ontwikkelen van je intuitie en werken met je energie. Je ontdekt de mogelijkheden van zelfhealing waarmee jij jezelf kan versterken en beschermen.

Healingopleiding

In de healingopleiding leer je alles over zelfhealing en het healen van anderen. Na deze opleiding kun jij healing professioneel inzetten in je persoonlijke of zakelijke leven. 

Workshops

Workshop Intuitie en energie

Een hele dag aan de slag met je energie om jezelf te leren versterken en beschermen, samen met een kleine groep hooggevoelige mannen en vrouwen.

Workshop Terug naar je essentie

Terug naar je essentie is een helende workshop om oude verhalen en overtuigingen over jezelf los te laten en echt te helen. Zodat je meer vanuit jouw kern kan leven en stralen.

de helende kracht van engelen

Workshop Helende kracht van engelen

Ontdek hoe je de helende kracht van engelen in kan zetten om je helpen met je persoonlijk en intuïtieve ontwikkeling.  Tijdens de workshop  gaan we aan de slag met je beschermengel en aartsengelen. 

Helende cirkel

Helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad

Helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad: een magische en helende ervaring. Kom je ook om je te verbinden met jezelf en je hart te openen voor de magie die we deze middag gaan delen?
Zen in het bos

Meer rust in je hoofd met de helende kracht van edelstenen en meditaties

Helende workshop meer rust in je hoofd. Wil jij meer rust in je hoofd en wil je ook ontdekken hoe je de helende kracht van meditaties met edelstenen hiervoor kan inzetten? Voel je van harte welkom!

Zen in het bos

Workshop Zen in het bos

Een workshop met meditaties en visualisaties, oefeningen met mindfulness en energie en wandelen in de eeuwenoude Kaapse bossen.

De kracht van je hooggevoeligheid, zomerweek in Frankrijk

Ontdek hoe je de kracht van hooggevoelig zijn kan gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Zo versterk jij jezelf vanuit zachtheid en wie je diep van binnen bent. Dit alles op een prachtig landgoed in Frankrijk.

Online trainingen

De magie van je intuitie en energie

​Leer omgaan met je hooggevoeligheid door je ​intuitie en energie in te zetten om jezelf te versterken en te beschermen.

Ontwikkel je hooggevoeligheid

Ontwikkel je hooggevoeligheid en leer om je unieke talenten te benutten. Ontdek jouw gebruiksaanwijzing en krijg meer balans, geluk en energie.