Helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad

Een middag om je te verbinden met jezelf en je hart te openen voor alles wat geheeld wil worden.

Helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad

Ben jij toe aan een middag helemaal voor jezelf,  om jezelf te verbinden met je hart en ruimte te maken voor dat wat er geheeld wil worden? Cacao is een hart-openend plantmedicijn dat je verbindt met de helende energie van jouw hart. Het helpt je om je bewustzijn te vergroten en inzichten te krijgen.

Door cacao te combineren met meditaties, energetische healing en een klankbad wordt het een magische en helende ervaring. Kom je ook om je te verbinden met jezelf en je hart te openen voor de magie die we deze middag gaan delen? Voel je welkom!  

 Ben jij toe aan een moment voor jezelf om je hart te openen voor dat wat er geheeld wil worden?  Voel je dan welkom tijdens onze helende cirkel in IJsselstein. De helende cirkel van 17 maart is vol. We geven de helende cirkel nog een keer op zondag 28 juli.

De helende cirkel helpt je om:

Z

Je bewustzijn te openen en inzichten te krijgen die je helpen bij je persoonlijke groei

Z

Het helende vermogen van lichaam, geest en energie te activeren

Z

Stress en spanning los te laten

Z

Even los te komen van alles wat moet en je te openen voor wat je zelf nodig hebt

Z

Krachtig contact te maken met je intuitie en je gevoel en meer rust in je hoofd te ervaren

Wat kan je verwachten van de helende cirkel? 

De helende cirkel is heerlijke middag waarop je niets hoeft. Wij, Claudia en Jolanda begeleiden je deze middag met geleide meditaties, heerlijke cacao, energetische healing en een klankbad. Je lichaam kan de voedingsstoffen van cacao goed opnemen als je zo’n 2 uur voor de helende cirkel niets of heel licht eet. De cirkel van zondag 17 maart is al vol. We geven de helende cirkel nog een keer op zondag 28 juli. We starten de middag om 13.00 uur en ronden de cirkel om 16.30 uur af. 

Heb je cacao nog nooit als plantmedicijn gebruikt? Pure cacao is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. Na de energetische healing en klankbad staat er thee en gezonde lekkernijen voor je klaar. We ronden de cirkel af met een helende meditatie, zodat je alles wat je deze middag hebt ervaren ook kan integreren in je energie en bewustzijn en met een goed gevoel naar huis gaat. Deze cirkel geven we aan een kleine groep van maximaal 9 deelnemers. Via de link hieronder kan je zien hoeveel plekjes er nog vrij zijn. 

Jolanda Hoogkamer

Jolanda Hoogkamer van Centre of joy

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer en ik ben oprichter van het Centre of joy – centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben een healer. Een brenger van licht. Intuïtief coach & trainer. 

If you give people light, they will find their own way. 

Precies dit is wat ik hier kom doen op aarde, licht brengen. In allerlei vormen. Dat licht deel ik vanuit het Centre of joy. Ik deel meditaties en energiewerk, opleidingen, workshops en trainingen voor je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling en healingen in verschillende vormen. Vanuit mijn ervaring door de jaren heen vind ik het magisch om verschillende vormen van healing met elkaar te combineren tot iets wat zo krachtig is en voorbij woorden gaat. En ik beleef er plezier aan om dit samen met andere krachtige healers in de wereld te brengen. Kom jij samen met ons de krachtige werking van cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad ervaren? 

 

Claudia Gaillard van Bliss for life

Hoi, mijn naam is Claudia Gaillard. Het is mijn passie om mensen weer met hun hart te verbinden zodat ze zich vanuit die onvoorwaardelijke liefde weer veilig en goed genoeg voelen om vanuit hun essentie leven.

Dit doe ik door middel van yin yoga, healingen en meditaties. Ook werk ik veel met het liefdevolle hartmedicijn cacao. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe iemand stap voor stap zijn maskers af kan zetten en zijn of haar gifts mag ontdekken en kan delen met de wereld ????

Claudia Gaillard

Datum

Zondag 17 maart (Vol) 
Zondag 28 juli
van 13.00 tot 16.30 uur

Locatie

Yoganiek, Achtersloot, IJsselstein

Groepsgrootte

Maximaal 9 deelnemers

Ga jij met ons mee op deze mooie ontdekkingsreis?

De helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad is echt een cadeau voor jezelf. Een heerlijke middag met een groep gelijkgestemden met krachtige healingen en magische rituelen. Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Voel je welkom!

Liefs & licht, Claudia & Jolanda