Helende workshop meer rust in je hoofd

Meer rust in je hoofd door de helende kracht van meditaties met edelstenen
Jolanda Hoogkamer

Meer rust in de hoofd door de helende kracht van meditaties met edelstenen

Zit je soms veel in je hoofd, pieker je veel en ervaar je veel onrust? Je gedachtenkracht kan een talent zijn, maar als je erdoor in beslag wordt genomen dan kan het je veel stress geven en je dag bepalen. Soms kan dit zo sterk zijn dat je het contact met je lichaam en gevoel zelfs kwijt bent en het kost erg veel energie. Misschien lig je er ook nog eens van wakker omdat al die gedachten maar doorgaan. Dit kan ervoor zorgen dat je in een negatieve spiraal komt. Onrust proberen ‘weg te denken’ is erg lastig.

Als energetisch healer heb ik geleerd dat je door kleine aanpassingen in je energie invloed hebt op hoe jij je voelt en wat je denkt. Je kan het effect hiervan ook nog eens versterken door het gebruik van edelstenen. Precies dit gaan we doen tijdens de helende workshop meer rust in je hoofd op zaterdag 13 april. Wil jij meer rust in je hoofd en wil je ook ontdekken hoe je de helende kracht van meditaties met edelstenen hiervoor kan inzetten? Voel je van harte welkom!

 

 

 

De helende workshop voor meer rust in je hoofd is voor iedereen die ernaar verlangt om: 

Z

meer rust in je hoofd te hebben

Z

minder last te hebben van onzekerheid, angst of gepieker

Z

meer energie te hebben en je minder vermoeid te voelen

Z

je krachtiger te voelen

Z

meer vertrouwen te voelen

Z

te herstellen van een burn-out of oververmoeidheid

Z

meer verbinding met je lichaam te hebben

Z

het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te bekrachtigen

Meld je aan voor de helende workshop

Tijdens de helende workshop leer je hoe je met meditaties kleine aanpassingen kan doen in je energie waardoor jij meer invloed krijgt op jouw gedachten en gevoelens. Je leert hoe je de kracht van edelstenen hierbij kan gebruiken. Tijdens de workshop ontvang je een prachtige Polychroom Jaspis om dat wat je leert tijdens de workshop in te verankeren. Na de workshop ontvang je een online healing die je helpt om meer energie, kracht en rust in je hoofd te hebben. Zo kun je ook na de workshop steeds weer kiezen voor rust in je hoofd. De helende workshop is op zaterdag 13 april vanaf 13.30 uur in het Golden Circles Bewustzijnscentrum in Duiven.

Wat kan je verwachten tijdens de helende workshop voor meer rust in je hoofd door de helende kracht van meditaties met edelstenen? 

Tijdens de workshop voor meer rust in je hoofd gaan we samen mediteren en leer ik je hoe je kleine aanpassingen kan doen in je energie. Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Als je samen mediteert versterk je de kracht en de werking van de meditatie. Dit wordt nog krachtiger door de edelstenen die we gaan gebruiken tijdens deze sessie. 

Het programma is afwisselend en toegankelijk, informatie over energie, gedachtenkracht en krachtige geleide meditaties met healingenergie wisselen elkaar af. De middag wordt verzorgd met koffie, thee en lekkernijen. Je ontvangt tijdens de workshop een prachtige Polychroom Jaspis ter waarde van € 16,95. Na de workshop ontvang je ook nog een online healing voor meer kracht, energie en rust in je hoofd ter waarde van € 19. Zo kun je ook thuis ook aan de slag met je edelsteen en de healing als je weer veel onrust ervaart. 

De workshop is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of healing. Het enige wat belangrijk is, is dat je openstaat en nieuwsgierig bent hoe je met meditaties invloed kan hebben op jouw energie. 

Jolanda Hoogkamer

Werken met energie en energetisch leren healen veranderde mijn leven

Ik ben hooggevoelig en als kind heb ik nooit geleerd om hiermee om te gaan. Ik voelde veel aan, maar ik was ook een spons voor mijn omgeving en nam veel energie en stemmingen over. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid, wat resulteerde in veel ziekte en een burn-out startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. En dit gebruik ik in mijn werk hier op aarde, om licht te brengen. In allerlei vormen. Door het delen van meditaties en energiewerk, het geven van opleidingen, workshops en trainingen voor je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling en het geven van healingen in verschillende vormen. Tijdens de workshop wil ik je laten ervaren dat ook jij een beetje kan toveren met je energie. Dat je met kleine aanpassingen in je energie zoveel invloed hebt om wat je denkt en hoe jij je voelt. Voel je welkom! 

16+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

12 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over healingen of workshops:

Dank je wel voor deze healing. Ik heb heel veel gevoeld en ervaren maar ook veel emotie gehad. Ik voel me nu leeg en rustig. En zal nog wel veel meer gaan ervaren en voelen.

Brenda

Dank je wel voor deze hele mooie healing. Mijn wereldje staat flink op zijn kop nu, burn-out, overgang en pijnlijke emotionele flashbacks. In deze healing ook emotionele momenten gehad. Wel voelde ik de warme gouden lichtstraal. Hopelijk de stap naar een voorspoedig pad. Liefs Marie-José

Marie-José

Dank je wel Jolanda, Het was een krachtig, liefdevol samenzijn. Mooie ontmoeting met al wat is. Heel fijn.

Geerte

Lieve Jolanda, Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. 

Roswita

Na vanaf half maart dagelijks een van jouw meditaties gevolgd te hebben, waarbij jouw aangename stem mij veel troost en ontspanning biedt, heb ik vandaag de stap durven nemen om voor het eerst een healing te volgen.Aanvankelijk zittend op mijn meditatiebankje, voelde ik veel onrust, mede doordat ik via de koptelefoon mijn eigen hartslag hoorde. Toen ik op mijn yogamat ging liggen, verdween de hartslag in mijn oren en kon ik me gelijk ontspannen. 
Er kwam veel verdriet los. Mijn intentie was mijn angst nu echt los te kunnen laten. Nu voel ik mij vermoeid, voldaan en vredig. Ik vind het heel fijn dat jij ook de mogelijkheid biedt deze healing te kunnen blijven beluisteren, daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
Groet, Marjon
Marjon