Intuïtieve ontwikkeling

Herken je dit?

Z

Voel jij dat je heel intuïtief bent maar vind je het lastig om daarop te vertrouwen of het als je kracht te ervaren?

Z

Ben je gevoelig voor de mening van anderen?

Z

Heb je het gevoel dat je soms emoties, gedachten of iets anders overneemt van anderen?

Z

Voldoe je vaak aan de verwachtingen van anderen en vraag jij je soms af wie je nu echt diep van binnen bent?

Z

Raak je snel uit balans door je emoties of veranderingen?

Z

Wordt jouw dag vaak bepaald door de stroom gedachten, die maar door lijkt te gaan?

Wil jij leren om je intuitie te ontwikkelen en zo meer grip te krijgen op wat je denkt en hoe jij je voelt? Verlang je ernaar om jezelf krachtiger en energieker te voelen? Wil je leren hoe jij jezelf energetisch kan healen? Dan is de opleiding intuitieve ontwikkeling iets voor jou!

Opleiding intuitieve ontwikkeling

De opleiding intuïtieve ontwikkeling is een ontdekkingsreis naar jouw binnenwereld. We reizen door je energieveld, al je chakra’s en versterken je intuitie. Door het ontwikkelen van je intuitie ontdek je wie jij écht diep van binnen bent. Je krijgt inzicht in wat ervoor zorgt dat jij vastloopt en je leert hoe jij dit energetisch kan healen. Je leert onderscheiden wat van jou is en van de ander. En je krijgt tools waarmee je grip krijgt op jouw gedachten en gevoelens. Met deze tools kun je ook voorkomen dat je van alles overneemt uit je omgeving en jezelf opladen in energie, diep ontspannen of goed slapen.

Belangrijke thema’s in de opleiding:

N

Je intuitie vertrouwen en inzetten in je dagelijks leven

Je intuitie is je innerlijk kompas en een waardevolle bron van informatie. Vertrouwen op je intuitie helpt je om stappen te zetten die echt bij jou passen. Vanuit je intuitie kun je veel meer waarnemen en voelen dan we met ons hoofd bedenken. Door het ontwikkelen van je intuitie versterk jij je helderheid en je kwaliteiten zoals helder voelen, helder weten en helder zien. 

N

Gronden en aanwezig zijn in je lichaam

Goed gronden maakt je krachtiger en energieker. Het zorgt ervoor dat je minder in je hoofd zit en beter contact hebt met jezelf en je lichaam. Hierdoor neem je minder over uit je omgeving. Bewust contact maken met de energie van de aarde geeft je zekerheid, veiligheid en vertrouwen.

N

Je aura beschermen en versterken

Door je aura bewust te begrenzen kun je zelf beter grenzen aangeven. Je neemt minder energie en stemmingen op vanuit je omgeving waardoor je je vitaler en energieker gaat voelen.
N

Energie scheiden van jezelf en anderen

In het dagelijks leven neem je veel over uit je omgeving. Soms kan je wel gedachten, gevoelens of fysieke dingen oppikken van andere mensen. Door te leren wat van jou is en van de ander en dit te leren scheiden heb je meer grip op hoe jij je voelt. Zo ben je geen spons meer voor je omgeving!
N

Jezelf energetisch een healing geven

Je gaat leren om contact te maken met je eigen energieveld en waar te nemen waar het meer of minder goed stroomt. Je leert hoe je jezelf energetisch een healing kan geven en je eigen energie weer in balans te brengen.

N

Gebruik mannelijke en vrouwelijke energie bewust

Iedereen heeft mannelijke en vrouwelijk energie, yin en yang. Je leert hoe je meer balans kan krijgen tussen actie en ontspanning, tussen zijn en doen. Zo krijg je meer beheer over jouw energie, tussen opladen, ontladen, inspannen en ontspannen. 

Praktische informatie

 • Locatie: Bunnik,  Smalleweg 8A
 • Tijden zaterdag: 10.30 uur tot 16,30 uur
  Tijden vrijdag: 11.00 uur tot 17.00 uur 
 • Inclusief uitgebreide online leeromgeving
 • 8 online modules met meditaties en oefeningen
 • Lesgeld: € 897 (betaal je in 1 keer dan ben je € 49 goedkoper uit)
 • Lesgeld gespreide betaling: 8 termijnen van € 118,25**
 • Prijzen lesgeld zijn inclusief BTW
 • Koffie, thee, water en wat lekkers bij de koffie is inbegrepen
 • Lunch: inbegrepen is een biologische vegetarische soep. Verder verzorg jij je eigen lunch en kun je iets meenemen om te delen voor bij de lunch of de koffie en thee. 
 • Na deze opleiding kun je doorstromen naar de healingopleiding

De live lesdagen zijn in een yogastudio in Bunnik. De lesdagen worden ondersteund door een online gedeelte met meditaties, informatie en oefeningen waarmee je tussen de lesdagen door aan de slag kan om het ook echt toe te passen in je leven!

 

Data start januari 2024 op vrijdag

(er zijn nog maximaal 4 plaatsen vrij)

 • 19 januari
 • 9 februari
 • 8 maart
 • 5 april
 • 26 april
 • 10 mei
 • 7 juni
 • 12 juli

Data start oktober 2024 op zaterdag

 • 5 oktober
 • 2 november
 • 7 december
 • 18 januari
 • 8 februari
 • 8 maart
 • 5 april
 • 3 mei

Data start januari 2025 op vrijdag

 • 24 januari
 • 14 februari
 • 14 maart
 • 11 april
 • 9 mei
 • 30 mei
 • 13 juni
 • 11 juli

Verander je energie en je verandert je leven!

De extra voordelen van de opleiding intuitieve ontwikkeling

N

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met oefeningen en meditaties

N

Na deze opleiding kun je doorstromen naar de healingopleiding

N

Je leert om de geleerde lessen direct toe te passen in het dagelijks leven

N

Oefenen met je intuitie en energie is extra krachtig in een groep

N

Er is alle ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijke aandacht

N

Het is heel erg fijn om je te verbinden met gelijkgestemden

Schrijf je in voor de opleiding Intuitieve ontwikkeling

Hieronder kun jij je inschrijven voor de opleiding intuitieve ontwikkeling. Je kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 1 keer te betalen, of in 8 termijnen. Betaal je ineens dan bespaar je € 49 op het totaalbedrag. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de opleiding?
Neem dan contact met me op, ik help je graag!

Resultaten van deelnemers aan de opleiding intuïtieve ontwikkeling

Het belangrijkste voor mij is om tijd voor mezelf vrij te maken om te mediteren want hierdoor start ik zo anders mijn dag dan dat ik dat niet doe. Ik ben veel meer naar mijn lichaam gaan luisteren en spreek me veel meer uit. Ik hou mijn emoties niet meer vast. Het mooiste is dat ik mezelf ga neerzetten en een website aan het maken ben voor mijn Healing Praktijk! ?? 
Rinske

Het is heel mooi om te zien hoe Jolanda iedereen binnen de groep laat groeien. Ieder loopt hierin haar eigen pad. Het is een liefde- en respectvolle, prachtige groep geworden.
Angelique

Als ik diep nadenk over deze vraag raak ik ontroerd, zoveel heb ik mee mogen nemen uit deze opleiding: het gevoel van echte, diepe verbinding met alle mooie deelneemsters, het ervaren van de kracht van energie en daarmee ook van mijn eigen kracht, de verbinding met het universum en de aarde en met alle spirituele gidsen en engelen. Ik ben echt thuis gekomen bij mezelf en dat is een prachtig cadeau! 

Sabine

Ik ben intens dankbaar wat ik allemaal van je heb mogen ontvangen en leren. Zowel persoonlijk als op zakelijk vlak heb ik zoveel geleerd en gegroeid. Dat is onbetaalbaar. En zeker met zo’n liefdevolle groep mooie vrouwen. Een grote dank je wel???

 

Roos

Tijdens deze opleiding heb ik mezelf nog beter leren kennen, ben veel zelfverzekerder geworden en vindt de kennis over de chakras zeer waardevol! Hierdoor sta ik echt in mijn kracht!
Monique

Ik heb de opleiding als heel fijn ervaren, het voelde steeds weer als een warm bad door de fijne sfeer die je creëerde. Je oprechte interesse, maakte dat ik me op mijn gemak en gezien voelde. Ook de informatie over de chakra’s, de meditaties en het delen van je persoonlijke ervaringen vond ik heel fijn! 
Tessa

15 jaar+

Ervaring als coach en trainer

 

11 miljoen+

 Mensen geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties

 

2000+

Deelnemers online trainingen

Sabine

Nog niet eens zo heel lang geleden was wat ik wist van energie vooral, dat ik er weinig van had. Tijdens de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling heb ik geleerd hoe krachtig mijn energie en mijn intuïtie zijn.

 Jolanda neemt je mee op een magische reis langs alle energie centra van je lichaam. En ze doet dat met zoveel liefde, gevoel en humor dat je niet anders kunt dan haar daarin volgen. Er ontstaat als vanzelf magie en verbinding en een veilige omgeving waarin heel veel ruimte is om te delen en te groeien.  

Ik heb geleerd mijn energie te voelen, te bekrachtigen, te gebruiken en te begrenzen maar ook om mijzelf te healen en mijn energie te herstellen als dat nodig is. Daarmee word er iets wakker in je, je ontdekt wie je diep van binnen bent. Je eigen licht gaat stralen en je leert te vertrouwen op je gevoel en op je intuïtie. Dat is zo waardevol en magisch, ik gun het iedereen!

Mijn hooggevoeligheid wordt langzaam aan echt mijn superpower en ik ben Jolanda daar intens dankbaar voor!

Tessa

Als je op zoek bent naar meer verbinding met jezelf, meer kennis over hoe energie werkt en hoe je jouw energie bewust kunt beïnvloeden door middel van fijne meditaties en meer contact met gelijkgestemden binnen een warme en persoonlijke setting fijn vindt, dan is deze opleiding echt een aanrader!

Rinske

Het belangrijkste voor mij is om tijd voor mezelf vrij te maken om te mediteren want hierdoor start ik zo anders mijn dag dan dat ik dat niet doe. Ik ben veel meer naar mijn lichaam gaan luisteren en spreek me veel meer uit. Ik hou mijn emoties niet meer vast. Het mooiste is dat ik mezelf ga neerzetten en een website aan het maken ben voor mijn Healing Praktijk! ?? 

Schrijf je in voor de opleiding Intuitieve ontwikkeling

Hieronder kun jij je inschrijven voor de opleiding intuitieve ontwikkeling. Je kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 1 keer te betalen, of in 8 termijnen. Betaal je ineens dan bespaar je € 49 korting op het bedrag. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de opleiding?
Neem dan contact met me op, ik help je graag.