Online training: De magie van je intuitie en energie

Ontwikkel je intuitie en je hooggevoeligheid om jezelf krachtiger te voelen vanuit wie jij diep van binnen bent

Wil jij je intuitie en je hooggevoeligheid ontwikkelen zodat jij je krachtiger en energieker voelt?

Z

Verlang je ernaar om jezelf krachtiger, vitaler en energieker te voelen?

Z

Wil jij jezelf leren versterken en beschermen tegen alle prikkels van buitenaf?

Z

Verlang je naar meer rust in je hoofd, zodat je dag niet meer bepaald wordt door de stroom van gedachten?

Z

Voel je dat je meer contact wil met je intuïtie en dit wil ontwikkelen?

Z

Verlang je ernaar om niet meer zo snel uit balans te raken?

Z

Zou je willen dat je net zoveel ontvangt als je geeft aan anderen?

Van overleven als HSP naar bewust en krachtig

Van kind af aan heb ik geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Het moment dat ik ontdekte dat ik door het gebruiken van mijn intuïtie zelf invloed kon hebben op mijn gevoelens en gedachten veranderde mijn wereld stap voor stap. In plaats van te worstelen om te verharden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist inzetten om mezelf te versterken.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben intuitief coach en trainer voor hooggevoelige mannen en vrouwen. Dagelijks coach en inspireer ik HSP’s om je hooggevoeligheid en intuïtie juist te ontwikkelen. Zodat je hooggevoeligheid als kwaliteit je leven mooier kan maken. In de training de magie van je intuïtie en energie ontdek je stap voor stap hoe jij zelf met kleine aanpassingen in je energie, direct grip hebt op je leven. Je krijgt grip op je wat je voelt en wat je denkt. Vaak zoeken we een oplossing buiten jezelf, als een pil die je beter gaat maken. Door aan de slag te gaan met je intuïtie en energie, verander en leef je van binnen uit, van wie jij diep van binnen bent.

 

Verander je energie en je verandert je leven!

 

15+ jaar

Ervaring als coach en trainer

 

10 miljoen +

 Mensen geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties

 

2000+

Deelnemers online trainingen

Ben je hooggevoelig en herken jij jezelf hierin?

 

N

Je bent snel moe, prikkelbaar en je hebt last van stemmingswisselingen

N

Je bent erg gevoelig voor stemmingen van andere mensen en je bent (soms) net een spons voor je omgeving

N

Je voelt je soms kwetsbaar en je kan hard geraakt worden, waardoor je soms dagenlang uit balans bent

N

Je wordt vaak in beslag genomen door al je gedachten, die je niet kan stoppen

N

Je wilt het andere mensen naar de zin maken en je past je snel aan, aan je omgeving

 Wil jij om leren gaan met je hooggevoeligheid zodat je er geen last meer van hebt? 

Als je nooit hebt geleerd hoe je met je hooggevoeligheid om kan gaan, dan kan het zijn dat je het lastig vindt om hier in het dagelijkse leven mee te dealen. Je krijgt de hele dag door veel informatie binnen vanuit je omgeving en je eigen gevoelens en gedachten ervaar je intens. Hierdoor raak je snel overprikkeld en kun je er fysieke en geestelijke klachten van krijgen.

Door het ontwikkelen van je intuïtie en om te leren gaan met jouw eigen energie krijg je de tools om grip te hebben op je gevoelens en gedachten. Je vergroot je persoonlijke kracht. Zo kun je altijd als je weer een keer overweldigt wordt door iets in je leven ervoor zorgen dat je snel weer in balans bent.

Start nu met de magie van je intuitie en energie! Je krijgt 8 modules met filmpjes, meditaties en werkboeken. Iedere maand kun je mij al je vragen stellen over intuitie, energie en hooggevoeligheid in de coachcalls. Als jij je nu aanmeldt krijg je direct toegang tot de training en kun je van start in jouw tempo. 

Resultaten van andere deelnemers aan
de magie van je intuitie en energie

Ik heb deze online- training als heel waardevol ervaren en zal de meditaties nog regelmatig toepassen, vooral ook de bonusmeditatie waarin alles samenkomt. Bij module 7 begonnen de tranen over mijn wangen te stromen, ervaarde ik gemis, maar ook herinneringen aan inspiratie die als een spiraalvorm mijn kruinchakra binnen kwam. Ook de keer dat ik onderweg was om een moeilijk gesprek te voeren en toen ineens het woord “liefde” binnen kreeg en dat toepassend heeft me veel inzicht gegeven in de oorzaak van het probleem.

Nogmaals hartelijk dank, Jolanda.

Els

​Door mijn burnout voel ik me vaak zwak en heb ik weinig energie. Je meditaties helpen me om mijn energie weer te laten stromen en meer rust in mijn hoofd te krijgen.

Ingrid

Als het even kan begin ik mijn dag met de intuitie en energie meditaties van Jolanda. Het begint me steeds beter af te gaan om het energieveld af te schermen…… beter gezegd, ik word me steeds “sneller” bewust dat het mis begint te gaan. Reuze bedankt ervoor het is een enorme stap vooruit.

Petra

Jouw praktische benadering van alle onderwerpen vond ik ontzettend verhelderend. Jouw stem is prettig om naar te luisteren. Je hebt me veel inzicht gegeven in hoe energie werkt en ik merk dat ik al veel van jouw tips toepas in het dagelijks leven. Dank je wel hiervoor! De bonus meditatie is ook een hele fijne!
Ilse

Verander je energie en je verandert je leven!

Wat leer je in de magie van je intuïtie en energie?

Module 1 gaat over je energieveld, ook wel aura genoemd. Je gaat je aura voelen en waarnemen en leren om je energie te versterken en beschermen. Hierdoor ga je duidelijk voelen wat van jou is en wat een ander en kun je makkelijker je grens aangeven.

Module 2 gaat over luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtie en over het loslaten van gedachten en emoties. En het contact maken met je essentie, wie jij diep vanbinnen bent. ​ Hierdoor zet je ook de stappen ​die echt bij jou passen en waar jij gelukkig van wordt.

Module 3 gaat over gronden en jezelf verbinden met de aarde. Je leert hoe je door te gronden energie, gedachten en gevoelens los kan laten en kan transformeren. Hierdoor voel je je sterker, aanwezig in het nu en kun je makkelijker stress en spanning loslaten.

Module 4 gaan we werken met de helende kracht van energie, met verschillende kwaliteiten en​​​​ kleuren.

​Hierdoor leer je zelf direct invloed te hebben op je energie, je gedachten en gevoelens. Als je het nodig hebt kun je jezelf echt even ‘resetten’.

Module 5 gaat over mannelijke en vrouwelijke energie en hoe jij die verschillende energieën kunt gebruiken in het dagelijkse leven. ​ ​Hierdoor kun je makkelijker doelen bereiken, of vanuit zachtheid goed voor jezelf zorgen en je gezondheid verbeteren.

In Module 6 gaan we ​onderzoeken waar je energie is, in het heden, in het verleden of in de toekomst? En bij jezelf of bij anderen? Ook gaan we ​heel bewust onze eigen energie stromen in ons systeem en energie die niet van jou is loslaten. ​Hierdoor ben je met je aandacht en energie in het nu, waardoor jij je vitaler en energieker gaat voelen. Ook zal je minder piekeren of angstig zijn over de toekomst of in gebeurtenissen in het verleden blijven ‘hangen’.

In Module 7 gaan we werken met kosmische energie en onderzoeken we jouw spiritualiteit. We gaan contact maken met gidsen en engelen. Je maakt contact met je intuïtie en wie jij diep van binnen bent. 

​Hierdoor ​krijg je meer toegang tot spirituele energie waardoor je altijd even contact kunt maken met je hogere zelf en vanuit diep vertrouwen beslissingen kunt maken. Ook geeft het je diepe rust omdat gedachten en gevoelens naar de achtergrond drijven.

In de bonusmodule​ valt alles samen. Je leert om je in 1 keer te verbinden met aarde- en kosmische energie en jezelf te beschermen tegen prikkels van buitenaf.

Hierdoor krijg je meer energie en ben je minder vatbaar voor alles wat er om je heen gebeurt. Je hebt grip op je gedachten en gevoelens en je voelt je krachtig.  Ook voelt het heel duidelijk wat van jou is en van de ander, zodat je dat niet met je mee hoeft te dragen.

​Wil jij meer plezier van je hooggevoeligheid? Wil jij je persoonlijke kracht, je intuïtie en je gevoeligheid versterken?

Klik hieronder op de link en start direct met de training.

Extra voordelen van de magie van je intuïtie en energie 

N

Je hebt onbeperkt toegang tot alle filmpjes, meditaties en werkboeken

N

Alle meditaties en visualisaties kun je ook in mp3 downloaden

N

Stel je vragen aan mij persoonlijk in maandelijkse coachcalls

N

De training bestaat uit 8 modules, jij kunt zelf je eigen tempo bepalen (en houdt altijd toegang)

N

De werkboeken met oefeningen zijn printbaar, zodat je er overal mee aan de slag kan.

N

Je ontvangt automatisch alle updates en uitbreidingen die nog gaan komen

N

Je volgt de training in je eigen tempo en in je eigen omgeving

De magie van je intuïtie en energie
kan je leven veranderen

Start nu met het online programma de magie van je intuïtie en energie!

Ga jij mee op reis en starten met de magie van je intuïtie en energie? De online training de magie van je intuitie en energie bestaat uit 8 modules, alle werkboeken, filmpjes en meditaties. En je kunt me vragen stellen tijdens de coachcalls! Bestel hieronder de training en krijg direct toegang!

 

Carla

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen.

Laura

Tijdens de meditaties van de magie van intuitie en energie voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.

Kies jij er ook voor om niet langer te worstelen en van je hooggevoeligheid je gave kan maken?