Terug naar je essentie

Een helende workshop om oude verhalen en overtuigingen over jezelf los te laten en jezelf te helen

Ben jij hooggevoelig en herken jij dit?

R

Vind jij het soms lastig om je gevoeligheid te laten zien aan je omgeving?

R

Heb je soms het gevoel dat je het niet waard bent? Ook al weet je ergens diep van binnen dat het wel zo is.

R

Denk jij vaak dat er iets mis is met je gevoeligheid? En doe jij je best om harder te worden?

R

Pas jij je vaak automatisch aan aan je omgeving?

R

Heb je vaak kritiek gekregen uit je omgeving waardoor het nog lastiger is om echt jezelf te zijn?

Wil jij loskomen van die oude verhalen en overtuigingen die je belemmeren?

Dan is de helende workshop Terug naar je essentie, speciaal voor jou! 

Je bent helemaal goed zoals je bent

In mijn werk als coach ontmoet ik dagelijks hooggevoelige mannen en vrouwen die zoveel potentie en talent hebben. Mensen die juist heel erg krachtig zijn omdat ze gevoelig zijn. Maar zo voelen ze zich niet. Ze hebben vaak het gevoel dat er iets mis is met gevoelig zijn. Ze voelen zich zwak, of minder.  Of ze proberen om manieren te vinden om harder te worden om zichzelf staande te houden in het leven. Of ze passen zich aan en proberen zich anders voor te doen dan dat ze werkelijk zijn. Hierdoor krijgen ze vaak allerlei klachten en zijn ze regelmatig ziek. Misschien herken jij het ook wel.

Allemaal hebben we overtuigingen over onszelf aangenomen door ervaringen in je leven. Je bent een bepaald verhaal gaan geloven door de dingen die je hebt meegemaakt. Alleen dat verhaal klopt vaak niet met wie jij diep van binnen bent. Er is namelijk helemaal niets mis met je. En jij bent het echt waard. En ja, je mag jezelf helemaal laten zien zoals je bent. En door juist te voelen wie jij diep van binnen echt bent, kun jij je talenten en potentie laten bloeien.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben HSP-coach en trainer en expert op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. In Terug naar je essentie, de helende workshop leer je om oude overtuigingen en verhalen los te laten. Zodat jij meer en meer kan gaan leven vanuit wie jij diep van binnen echt bent.

15 jaar

Ervaring als coach en trainer

9+

Waardering workshops 9,2

2000+

Deelnemers in online trainingen

Wat je leert tijdens de workshop:

N

Je leert om overtuigingen en oude verhalen die je belemmeren te herkennen.

N

Je ontdekt hoe je oude verhalen en overtuigingen los kan laten.

N

Hoe je contact kan maken met je essentie, wie jij diep van binnen echt bent.

N

Hoe jij grip krijgt op je gevoelens en je gedachten, zodat jij bepaalt wat je denkt en hoe jij je voelt.

N

Hoe jij jezelf een healing kan geven, als je wel weer last krijgt van belemmerende overtuigingen.

Terug naar je essentie, de helende workshop

 Ben je hooggevoelig en wil jij loskomen van je oude verhalen en overtuigingen? Dat kan met deze helende workshop. Na deze workshop voel jij veel meer wie jij echt van binnen bent. Je hoeft je niet meer aan te passen of harder te worden. Je leert dat kritische stemmetje in je hoofd herkennen en je leert hoe je hiervan los kan komen. Zodat je gewoon kan zijn wie jij bent.

Ik beloof je: het wordt een magische dag, vol healing. Je leert ook hoe jij jezelf een healing kan geven, als er toch een situatie ontstaat waardoor negatieve overtuigingen op kunnen komen. In de workshop leer je hoe je een oud verhaal of een beperkende overtuiging kunt herkennen en hoe je hier los van kan komen. Zo wordt je niet meer steeds meegesleurd door die oude verhalen en bijbehorende gedachten en emoties.

Het wordt geen zware dag, maar een dag met lichte helende energie. Voorbij aan alles wat jij hebt meegemaakt ben je in essentie heel, liefdevol en pure stromende energie. Your true nature is joy, dat is de mantra voor mijn bedrijf. En dat is ook precies het thema van deze dag; Your true nature is joy!

In deze workshop werk ik met een groep van 6 tot maximaal 12 personen. Ik kijk er echt naar uit om de magische workshop te geven en hiermee aan de slag te gaan met een kleine groep. Misschien wel met jou. De volgende workshop is op zondag 14 januari en op zaterdag 8 juni.

 

Your true nature is joy

Ervaringen van andere deelnemers aan workshops

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige vrouwen te ervaren, zo’n hele dag.
Janny

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden.

Angelique

Ik voel de energie door mijn hele lichaam stromen als jij je handen op mijn schouders legt. krachtig en aanwezig. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik mijn ogen weer open moet doen. Het gevoel van binnen door het stromen van de energie is zo bijzonder, bijna magisch. Het maakt me krachtig en ik voel me heel aanwezig

Ingrid

Tijdens de workshop spelen met energie heb ik echt mijn eigen energie kunnen voelen en die van anderen toen we elkaars aura gingen onderzoeken. Door de workshop ben ik me veel bewuster van mijn eigen energie en helpt het me om bij mezelf te komen.
Anoniem

Datum

Zondag 14 januari
Zaterdag 8 juni

Tijden

Van 10.30 tot 16.30 uur

Locatie

Yogastudio Bunnik

Verzorging

Inclusief lunch, koffie, thee en gezonde versnaperingen

dJe investering in deze helende workshop

Deze workshop is zo ontzettend waardevol! Je leert tijdens de workshop hoe je deze belemmerende overtuigingen en oude verhalen kan herkennen. Je gaat niet alleen tijdens deze workshop je oude verhalen en overtuigingen loslaten, je leert ook hoe je dit na deze workshop kan blijven doen. Zodat er echt definitief iets verandert in jouw bewustzijn en in jouw leven.

Tijdelijk betaal je voor deze workshop geen € 199 maar € 149!
Dit is inclusief:

  • Een heerlijke à la carte lunch, koffie, thee en lekkernijen.
  • Meerdere korte healingen tijdens de workshop
  • Een krachtig voorwerp die als talisman werkt. Hiermee kun je de energie van deze dag blijvend verankeren in jezelf en in je leven. 
  • Een exclusieve helende visualisatie en verschillende meditaties die je ondersteunt in het helen van jouw energie. 

In deze workshop werk ik met een groep van 6 tot maximaal 12 personen. Er is dus beperkt plek.
Ik kijk er echt naar uit om de magische workshop te geven en te genieten van het samenzijn met een kleine groep gelijkgestemden. Deze workshop is voor mannen én vrouwen.  De volgende workshop is op zondag 14 januari en op zaterdag 8 juni.

 

Your true nature is joy

Deze workshop doe ik bewust met een kleine groep. Er is daarom beperkt plek.

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan snel jouw plek.