De kracht van je hooggevoeligheid

Een magische zomerweek in Frankrijk

Een groot deel van de prachtige foto’s zijn van Herman Coumans. Het is niet toegestaan om deze foto’s te gebruiken zonder zijn toestemming!

De kracht van je hooggevoeligheid

Een magische zomerweek in Frankrijk

Tijdens de zomerweek “De kracht van je hooggevoeligheid” ontdek je hoe je de voordelen van je hooggevoeligheid kan gebruiken om jezelf te ontwikkelen en te versterken. Je ervaart hoe je intuïtie een onschatbare bron van informatie is om je leven te verrijken en hoe je die in kan zetten. Je ontdekt wat jouw beperkende patronen, gedachten en gevoelens zijn en hoe je deze los kan laten.  Je gaat naar huis met tools om invloed te hebben op wat je denkt en wat je voelt.

Hooggevoelig zijn is een talent met veel kwaliteiten. Je neemt veel waar van je omgeving en je verwerkt dit op een dieper niveau dan iemand die niet hooggevoelig is.  Je voelt andere mensen heel goed aan. Zo goed dat je soms misschien wel veel energie overneemt van je omgeving.

Je gedachten en emoties zijn krachtig, wat je een sterke persoonlijke ontwikkeling kan geven. Tegelijk beperkt het je ook: omdat er zoveel bij je binnen komt en je gevoelens en gedachten intens zijn. Hierdoor pieker je soms veel, zit je in je hoofd of raak je uit balans door je gevoelens. Misschien vind je het wel lastig om een bepaald patroon te doorbreken, heb je last van wat andere mensen van je vinden of weet je soms niet wat van jou is of van iemand anders. Hier gaan we tijdens de zomerweek mee aan de slag!

De zomerweek is voor iedereen die hooggevoelig is en ernaar verlangt om: 

Z

Te ontdekken hoe je op een diep niveau contact kan maken met de natuur om jezelf in balans te brengen, op te laden of juist heel diep te ontspannen

Z

Niet meer zo in je hoofd te zitten en te kunnen stoppen met piekeren of te veel nadenken

Z

Meer inzicht te hebben in je beperkende gedachten, gevoelens en patronen en deze blijvend kan doorbreken

Z

De voordelen van hooggevoelig zijn verder te ontdekken en in te zetten in je dagelijkse leven

Z

Een week lang tijd voor jezelf en loskomen van alles wat moet

Z

Hooggevoelig zijn niet meer als lastig te ervaren

Dit gaan we doen in de zomerweek:

De kracht van je hooggevoeligheid is een week vol meditaties, healingen, rituelen en ceremonies, opdrachten in de natuur, wandelingen, begeleide creatieve opdrachten om bijvoorbeeld een talisman te maken en zachte oefeningen voor lichaam en geest. Ook doen we rituelen bij een magische waterval en een verwarmend kampvuur.

Alle activiteiten die we deze week doen helpen je om je aandacht op jezelf te richten en contact te maken met jouw persoonlijke kracht en je levensenergie. Je gaat voelen en ervaren wie jij diep van binnen bent en los laten wat jou beperkt of niet echt bij je past. Je kan helemaal loskomen van alles wat ‘moet’. En dat onder mijn begeleiding samen met een mooie groep hooggevoelige mannen en vrouwen. Een onvergetelijke week, dat beloof ik je.

Bekijk hier de mogelijkheden voor je verblijf of reserveer direct jouw plek

Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden voor jouw verblijf. Zoals in een kamer op het landgoed, in een middeleeuwse tent, een huisje met eigen sanitair of kamperen met je eigen spullen. De ervaring leert dat de huisjes met eigen sanitair of een kamer op het landgoed al snel volgeboekt zijn. Er is (bijna) altijd nog wel plek in de tenten. Wil jij graag naar Frankrijk en heb je voorkeur voor jouw slaapplek? Stuur ons dan een mail dan gaan we dat voor je regelen!

Bekijk hier de mogelijkheden of reserveer hier direct je plek.

De globale dagindeling van de zomerweek

  • De etenstijden zijn: ontbijt 8.00-9.30 (buffet) / lunch 13.00-14.00 uur (buffet) / diner vanaf 19.00 uur
  • Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Het middagprogramma is van 14.30 tot circa 17.00 uur.
  • 1 of 2 keer is er een kampvuurritueel in de avond na het diner.
  • Woensdag is er een vrije dag. In de ochtend is er wel een activiteit, maar je kan zelf kiezen of je daaraan mee wilt doen of niet.
  • Er is voldoende gelegenheid en ruimte om je soms even terug te trekken, of juist gezelschap op te zoeken. Zo kun je doen wat jij nodig hebt en fijn vindt.

Data

Van 22 juni
tot 29  juni 2024

Locatie

L’huy Préau
Chatin, Frankrijk

Groepsgrootte

8 tot 14 personen
(maximaal)

Verzorging

Volpension,
Bourgondisch vegetarisch

Bekijk hier de mogelijkheden voor je verblijf of reserveer direct jouw plek

Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden voor jouw verblijf. Zoals in een kamer op het landgoed, in een middeleeuwse tent, een huisje met eigen sanitair of kamperen met je eigen spullen.
Bekijk hier de mogelijkheden of reserveer hier direct je plek.

Jolanda Hoogkamer

Hoe ik mijn leven veranderde door het ontwikkelen van mijn hooggevoeligheid

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met (hoog)gevoelig zijn. Het moment dat ik echt invloed op mijn gedachten en gevoelens kreeg veranderde mijn leven stap voor stap. In plaats van te worstelen om harder te worden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist ontwikkelen. Het keerpunt in mijn leven was mijn eerste intuïtieve opleiding in 2001.

Vele opleidingen volgden en ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die tijd is uitgegroeid tot een opleidingscentrum. Dagelijks coach en inspireer ik gevoelige mensen om hun intuïtie en hooggevoeligheid te ontwikkelen.

Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer

Maandelijks inspireer ik meer dan 300.000 mensen met mijn (gratis) meditaties en artikelen die ik deel op mijn website. Honderden mensen volgden een workshop, opleiding of deden een persoonlijk ontwikkeltraject. In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn coachings en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

15+ jaar

Ervaring als coach en trainer

 

11 miljoen+

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Rinske Molenaar

Krachtige healingen tijdens de zomerweek

Jolanda geeft de zomerweek samen met Rinske Molenaar. Rinske is een krachtige en ervaren healer en geeft healingen in haar eigen praktijk. Ook assisteert Rinske tijdens de workshops en opleidingen die Jolanda geeft in het Centre of joy. Rinske heeft opleidingen en trainingen gevolgd in verschillende vormen van healing, intuïtieve ontwikkeling, energiewerk en tarot. Met haar kennis, ervaring en pure energie is Rinske een krachtige, open vrouw die met haar hooggevoeligheid, intuïtie en inlevingsvermogen andere mensen kan helpen.

Tijdens de week op Preau ondersteunt Rinske de lessen met healingen en energetische oefeningen. Ook kan je bij haar terecht voor praktische vragen.

Dit is wat andere mensen zeggen over mijn werk

Ik heb tot nu toe twee workshops gevolgd bij Jolanda en ben beide keren zo veel rijker weer naar huis gegaan! Het lukt Jolanda om een fijne, veilige sfeer te creëren waarin ruimte is voor veel gevoel maar ook voor een ontspannende lach. Wat ik vooral heb meegenomen uit de workshops is een gevoel van echte verbinding. Verbinding met mezelf en met de andere deelnemers. Daarnaast krijg je van Jolanda heel veel handvatten om energie en intuïtie te leren gebruiken en hooggevoeligheid als kracht in te zetten. 

Sabine

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben.

En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige mensen te ervaren, zo’n hele dag.

Janny

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk ben ik goed gegrond en achter mijn ware passies gekomen. Ook kan ik beter omgaan met energie van mijzelf en van anderen.

De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden.

Ilse

Sabine

Ik heb tot nu toe twee workshops gevolgd bij Jolanda en ben beide keren zo veel rijker weer naar huis gegaan! Het lukt Jolanda om een fijne, veilige sfeer te creëren waarin ruimte is voor veel gevoel maar ook voor een ontspannende lach. Wat ik vooral heb meegenomen uit de workshops is een gevoel van echte verbinding. Verbinding met mezelf en met de andere deelnemers. Daarnaast krijg je van Jolanda heel veel handvatten om energie en intuïtie te leren gebruiken en hooggevoeligheid als kracht in te zetten. 

Janny

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige mensen te ervaren, zo’n hele dag.

Rinske Molenaar

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? 

De zomerweek in Frankrijk is echt een groot cadeau voor jezelf. Heerlijk eten, een groep gelijkgestemden, krachtige healingen, magische rituelen en dat allemaal op een bijzondere plek in de natuur, ver weg van de bewoonde en drukke wereld. 

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Voel je welkom! 
Liefs & licht, Jolanda & Rinske

 

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Hoe lang is het rijden naar het landgoed vanaf Nederland?

De afstand naar het landgoed Préau is ongeveer 800 km, vanaf Utrecht. De reistijd is circa 8 uur met de auto. Hier vind je meer informatie over de route en de reistijd. 

Is landgoed Préau bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het landgoed Preau is bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier vind je meer informatie over het reizen met openbaar vervoer. 

Ik wil graag met iemand meerijden of eventueel samen met het openbaar vervoer. Hoe kan ik in contact komen met andere deelnemers?

Veel mensen komen alleen en die reizen graag samen met iemand anders naar Frankrijk, hetzij met het openbaar vervoer, hetzij met de auto. Wil jij samen met iemand reizen? Of misschien zelfs wel eerst een reisbuddy hebben voordat je boekt? Plaats een oproep op de liftcentrale van Préau. Er zijn al mensen die een reisbuddy zoeken in de week van de kracht van je hooggevoeligheid.

Van wie zijn de foto's die je hier gebruikt? Mag ik deze kopieeren?

Deze prachtige foto’s zijn van Herman Coumans. Het is niet toegestaan om deze foto’s te gebruiken zonder zijn toestemming!

Moet ik in een tent slapen? Of zijn er ook kamers?

Nee, er zijn verschillende mogelijkheden voor je verblijf op het landgoed Préau. Er zijn middeleeuwse tenten met echte bedden, kamers in het landgoed en 1 en 2 persoonshuisjes. Ook zijn er mogelijkheden om met een camper of tent te reserveren. Alles is op basis van beschikbaarheid. Heb je een voorkeur? Dan zou ik niet te lang wachten met boeken. Hier vind je alle informatie over de accomodatie. Hier vind je alle tarieven van je verblijf op Préau. 

Wat kost de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid?

Je betaalt een bedrag voor de zomerweek en een bedrag voor je verblijf, inclusief eten. Het bedrag voor de kracht van je hooggevoeligheid is € 447. Ben je al cursist  Ben je deelnemer van mijn intuïtieve opleiding of heb je een coachingstraject van tenminste 5 sessies gedaan? Dan krijg je € 100 korting op de cursusprijs en betaal je dus maar € 347.

De prijs van je verblijf met volpension verzorging is afhankelijk van de keuze van je verblijf. Je kunt kiezen om zelf met een tent of camper te komen. Er zijn ook ingerichte witte middeleeuwse tenten, met bedden en elektriciteit. Je kunt ook kiezen voor een kamer in het landhuis of een 1 of 2-persoonshuisje met eigen sanitair. Alles heeft een eigen prijs. Bekijk hier een overzicht van de prijzen van je verblijf volpension.

Heb ik wel tijd voor mezelf in de week?

Het programma biedt voldoende ruimte voor, tijdens en na de maaltijden om je even terug te trekken of iets voor jezelf te doen. Woensdag is een vrije dag, waarbij je eventueel in de ochtend nog iets gezamelijke kan doen, dit is niet verplicht. Ook gedurende de dag doen we activiteiten waarbij je soms een opdracht krijgt om alleen iets te onderzoeken of mee aan de slag te gaan. 

Hoe groot wordt de groep maximaal?

De groep is 8 tot maximaal 12 personen groot. 

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Vragen over de inhoud van de week kun je mailen naar jolanda@withjoy.nl. Vragen over de accomodatie, je verblijf of het eten kun je mailen naar info@preau.nl