Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Helende ceremonie: een bewust en magisch begin van 2024

30 december 2023 @ 13:30 - 16:00

€39

Start 2024 bewust, liefdevol en magisch: laat los wat je niet meer dient en ga 2024 liefdevol en bewust van start. Creëer jouw leven, gevoel en energie vanuit afstemming met wie jij diep van binnen bent. Tijdens de helende ceremonies gaan we aan de slag met meditaties, healing en energiewerk.

Het thema van de helende ceremonie is loslaten wat je niet meer dient  en leven in vreugde, liefde en dankbaarheid. De ceremonie helpt je om je energie-frequentie te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt. Het versterkt je zelfgenezend vermogen, helpt je loslaten waardoor je een diep gevoel van ontspanning ervaart en laadt je weer op. Na de helende ceremonie voel je meer geluk, licht en liefde. Ga 2024 bewust van start en creëer jouw leven, gevoel en energie vanuit afstemming met wie jij diep van binnen bent.

Door samen te mediteren creëren we een krachtig en intens helend energieveld. Als je samen mediteert versterk je de kracht en de werking van meditaties. Door de energie die ik samen met mijn spiritteam ga creëren wordt het een krachtige helende ervaring.

Deze ceremonie is in samenwerking met Golden Circles en Ruben Robijn.

Gegevens

Datum:
30 december 2023
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€39
Site:
https://goldencircles.nl/aanbod/circle-of-balance/helende-ceremonie-een-bewust-en-magisch-begin-van-2024

Locatie

Golden Circles
Duiven, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie