Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online lente-equinox healing

maart 20 @ 19:30 - 20:00

€11,11

Online lente-equinox healing:
Een krachtige healing die je energie en kracht geeft en helpt om los te laten wat niet bij je past.

De energie van de lente is de energie van een nieuw begin. Ieder jaar voel ik deze kracht van de lente sterker en sterker. Deze helende kracht deel ik graag met je in een online lente-equinox healing.

De lente-equinox healing is een intense healing die jouw kracht en persoonlijke groei een enorme boost geeft! Deze healing is erg krachtig als je bijvoorbeeld oude ballast los wilt laten, een patroon of iets anders wil doorbreken, toe bent aan een nieuwe start of een nieuw begin, meer energie wil hebben of bewust de energie van de lente wil voelen.

Door de eeuwen heen werd de lente-equinox gevierd: het is het moment om afscheid te nemen van de winter en het licht van de lente en de zomer te verwelkomen. De energie van de seizoenen heeft een grote invloed op ons. Door je bewust te verbinden met de energie van de maan en de seizoenen kun jij je persoonlijke groei versterken. 20 maart gaan we weer naar het licht toe!

Als mens en als healer voel ik mij erg verbonden met het licht en de tradities van licht. Als healer voel ik dat mijn kracht en vermogen om te healen, verbinden en te creëren groots is en dit deel ik graag met je in de online lente-equinox healing. Deze kracht en energie van dit moment deel ik heel graag met jou! Voel je welkom om mee te doen aan de lentehealing.

Hier vind je alle informatie over de healing en kun jij je aanmelden. 

Gegevens

Datum:
maart 20
Tijd:
19:30 - 20:00
Kosten:
€11,11
Site:
https://withjoy.nl/online-lente-equinox-healing-2024/

Locatie

online