Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid

juni 22 @ 17:00 - juni 29 @ 10:00

€447
Zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid

De kracht van je hooggevoeligheid – om te leven vanuit jouw passie – Een magische zomerweek in Frankrijk van 24 juni tot 1 juli.

Een week op een idyllisch landgoed, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap en aan de rand van de Morvan op ongeveer acht uur rijden van Utrecht. Een week om je aandacht op jezelf te richten en contact te maken met jouw kracht, met jouw levensenergie en je passie. Te voelen en ervaren wie jij diep van binnen bent. Om patronen en overtuigingen die jou beperken of die niet echt bij je passen los te laten. Om echt thuis te komen in jezelf.

Een week vol meditaties, healingen, wandelingen, opdrachten in de natuur alleen en of samen als groep, speels aan de slag met je creativiteit om een talisman te maken, rituelen zoals bij een magische waterval of een verwarmend kampvuur en zachte oefeningen voor lichaam en geest. Heerlijk verzorgd worden met 3 keer per dag bourgondische vegetarische maaltijden op het landgoed L’Huy Preau. En helemaal loskomen van alles wat ‘moet’. En dat onder mijn begeleiding samen met een mooie groep hooggevoelige mannen en vrouwen. Een onvergetelijke week, dat beloof ik je.

Bekijk hier meer informatie over de prachtige inspirerende en creatieve plek Preau: www.preau.nl of bekijk de uitgebreide informatie op mijn website.

Er zijn op dit moment nog maximaal 9 plaatsen vrij.

 

Gegevens

Begin:
juni 22 @ 17:00
Einde:
juni 29 @ 10:00
Kosten:
€447
Site:
https://withjoy.nl/aanbod/zomerweek-de-kracht-van-je-hooggevoeligheid/

Locatie

L’Huy Preau
Chatin, 58120 Frankrijk + Google Maps