Cacao ceremonie met energetische healing en een klankbad

Een middag om je te verbinden met jezelf en je hart te openen voor alles wat geheeld wil worden.

Cacao ceremonie met energetische healing en een klankbad 

Ben jij toe aan een middag helemaal voor jezelf, om jezelf te verbinden met je hart en ruimte te maken voor dat wat er geheeld wil worden? Cacao is een hart-openend plantmedicijn dat je verbindt met de helende energie van jouw hart. Het helpt je om je bewustzijn te vergroten en inzichten te krijgen.

Door cacao te combineren met meditaties, energetische healing en een klankbad wordt het een magische en helende ervaring. Kom je ook om je te verbinden met jezelf en je hart te openen voor de magie die we deze middag gaan delen? Voel je welkom!  

 Ben jij toe aan een moment voor jezelf om je hart te openen voor dat wat er geheeld wil worden?  Voel je dan welkom tijdens onze cacao ceremonie in Duiven op zaterdag 14 september. 

De cacao ceremonie kan je helpen om:

Z

Het helende vermogen van lichaam, geest en energie te activeren

Z

Stress en spanning los te laten

Z

Je bewustzijn te openen en inzichten te krijgen die je helpen bij je persoonlijke groei

Z

Even los te komen van alles wat moet en je te openen voor wat je zelf nodig hebt

Z

Krachtig contact te maken met je intuitie en je gevoel en meer rust in je hoofd te ervaren

Wat kan je verwachten van de cacao ceremonie?  

De cacao ceremonie is heerlijke middag waarop je niets hoeft. Wij, Jolanda en Angelique begeleiden je deze middag met geleide meditaties, heerlijke cacao, energetische healing en een klankbad. Tijdens het klankbad zijn er ook nog 2 healers van het centre of joy aanwezig om jou te ondersteunen met energetische healing. De ceremonie is op zaterdag 14 september. We starten de middag om 13.00 uur en ronden de cirkel om 16.30 uur af.

Heb je cacao nog nooit als plantmedicijn gebruikt? Pure cacao is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. Je lichaam kan de voedingsstoffen van cacao goed opnemen als je zo’n 2 uur voor de helende cirkel niets of heel licht eet. Na de energetische healing en klankbad staat er thee en gezonde lekkernijen voor je klaar. De cacao ceremonie met meditaties, energetische healing en een klankbad is echt een cadeau voor jezelf. Een heerlijke middag met een groep gelijkgestemden met krachtige healingen en magische rituelen. Voor deze magische middag, waarin je wordt begeleid door ervaren krachtige healers is jouw investering slechts € 66. Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Voel je welkom!

Jolanda Hoogkamer van Centre of joy

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer en ik ben oprichter van het Centre of joy – centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben een healer. Een brenger van licht. Intuïtief coach & trainer. 

If you give people light, they will find their own way. 

Precies dit is wat ik hier kom doen op aarde, licht brengen. In allerlei vormen. Dat licht deel ik vanuit het Centre of joy. Ik deel meditaties en energiewerk, opleidingen, workshops en trainingen voor je persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling en healingen in verschillende vormen. Vanuit mijn ervaring door de jaren heen vind ik het magisch om verschillende vormen van healing met elkaar te combineren tot iets wat zo krachtig is en voorbij woorden gaat. En ik beleef er plezier aan om dit samen met andere krachtige healers in de wereld te brengen. Kom jij samen met ons de krachtige werking van cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad ervaren? 

 

Angelique van de Burgt van Sounds of Angel Hands

Mijn naam is Angelique van de Burgt van Sound of Angel Hands, gevestigd in Amersfoort. Ik begeleid mensen met klanken in mijn praktijk en tijdens ceremonies om ze te bereiken vanuit mijn hart, in liefde en vertrouwen.

Met mijn eigengemaakte Sjamaanse geitdrum en paardendrum komen krachtige en prachtige, klanken bij je binnen. Een krachtig moment van loslaten wat jou niet meer dient. Met hele waardevolle heling. Met mijn magische handpan en spiritfluit zorg ik voor een ontspannen sfeer en mag ik mensen helpen om de verbinding met zichzelf weer te vinden. Samen met de klankschalen deze zuiverende, harmoniserende werking heeft op lichaam en geest. De klank en trilling van klankschalen en mijn kristallen harp hebben een diepgaande invloed, waardoor lichamelijke en geestelijke problemen kunnen worden opgelost. Met nog ander klanken in combinatie met mijn lichttaal en zang ontvang je een magische heling. 

Ik neem je graag mee op reis. De vibraties, de klanken, de lichtheid in combinatie met de zang en lichttaal van mij zorgen ervoor dat je jezelf kunt ontspannen en alles mag loslaten in het moment. Voel je welkom!

Angelique van de Burgt

Datum

Zaterdag 14 september

Locatie

Golden Circles Bewustzijnscentrum 
Dijkgraaf 28, Duiven

Investering

Voor deze magische en krachtige reis is jouw investering slechts € 66.

Ga jij met ons mee op deze mooie ontdekkingsreis?

De cacao ceremonie met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad is echt een cadeau voor jezelf. Een heerlijke middag met een groep gelijkgestemden met krachtige healingen en magische rituelen. Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis? Voel je welkom!

Liefs & licht,  Jolanda & Angelique