Contact

Heb je vragen na het lezen van onze website?

Ben je hoogsensitief en ben je geïnteresseerd in een opleiding, workshop, of online training?  Wil je graag overleggen wat voor jou de beste stap is? Voel je welkom om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!  Mail ons via support@withjoy.nl.

Locatie, werkwijze en mogelijkheden

We werken op locaties centraal gelegen in het midden van Nederland.  Maar ook online kun je met ons aan de slag, door bijvoorbeeld de gratis online masterclasses of online trainingen

Wil jij je verhaal delen, je vragen stellen of ons bedanken?

Maandelijks bereiken we met onze website en social media meer dan driehonderdduizend mensen. We zijn dankbaar en blij dat we zoveel mensen inspireren en kunnen helpen. Hierdoor krijgen we soms wel meer dan honderd mails en (chat)berichten per week van mensen die ons willen bedanken of onze oprichter Jolanda Hoogkamer vragen willen stellen over hun persoonlijke situatie of hun verhaal willen delen. Helaas lukt het ons of Jolanda niet om  persoonlijk op al deze berichten te reageren. 

Wil je ons bedanken of je verhaal delen? Deel dan een korte recensie op mijn FacebookpaginaGoogle of LinkedIN.  Of reageer onder een filmpje op YouTube, een artikel op onze website of op een bericht van ons op social media.

Wil jij al je vragen stellen of geholpen worden door Jolanda Hoogkamer? Kies dan voor of een opleiding, workshop of online training om samen met haar aan de slag te gaan. 

 

Locatie

Edelstenenbaan 81,
3402 XC, IJsselstein (Utrecht)

Bedrijfsgegevens

KvK 60169621
BTW NL001941432B86

Volg je ons al op social media? 

We vinden het superleuk om contact met je te houden. Je vindt ons op social media onder andere op YouTubeFacebookInstagramPinterest en LinkedIn.
Klik hieronder op de buttons, dan zien we je online!