Welkom bij deze dankbaarheidsmeditatie. Dankbaarheid is je bewust zijn of worden op wat er wel is in je leven. Het maakt je positiever en gelukkiger en het verhoogt je energieniveau. Geluk zit vaak in kleine dingen. Ben je in het dagelijkse leven geneigd om te kijken naar wat er niet is? Of ben jij je bewust van alles wat er al is in je leven? Je hoeft je er alleen maar even bewust van te worden. Laat deze meditatie je een gevoel van positiviteit en geluk geven.

Als je kijkt naar wat er niet is, kom je altijd tekort
Als je kijkt naar wat er wél is, heb je altijd genoeg

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Dankbaarheidsmeditatie om je positiever en gelukkiger te voelen

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook interessant: