Zaterdag 24 februari is het weer volle maan. De energie van de volle maan is krachtig en versterkt alles. Veel mensen voelen veranderingen in de energie rond de volle maan. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld licht slaapt, wakker ligt of juist heel veel energie ligt. Wat ook vaak voorkomt is dat je emoties veel intenser kunnen voelen of dat je onrust ervaart. Misschien heb je het idee dat je last hebt van de volle maan, maar de maan kan je juist helpen om je bewustzijn te vergroten en jezelf te ontwikkelen. De energie van de maan heeft steeds een andere energie en een nieuw thema. In dit artikel lees je meer over de energie van de volle maan van 24 februari in het teken Maagd, de sneeuwmaan! En je leest hoe de energie van de maan jou kan helpen bij je ontwikkeling!

Hierdoor voel je de energie van de volle maan zo goed

Alles is energie. Als de maan vol is, dan verandert de energie in en om je heen. Bewust of onbewust neem je dit waar met je intuitie. Het kan dat je door het effect van de energie van de volle maan wakker ligt of dat juist je emoties versterkt worden. De volle maan energie versterkt alles, positief en negatief. Hierdoor kan de volle maan je juist helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling of inzichten geven. Hier lees je meer over de invloed van de volle maan.

De energie van de sneeuwmaan gebruiken in je leven

De energie van de ijsmaan van januari bracht je helderheid en moedigt je aan om op te ruimen om nog meer te kunnen focussen. De energie van de sneeuwmaan wil je uitnodigen om te voelen wat jij kracht wil geven in je leven. Wat wil er in jou wakker worden? Wat mag er (nog meer) gaan groeien? Welke kwaliteiten zitten er in jou die je nog meer of ook nog in kunt zetten in je leven? De energie van deze volle maan geeft je die magische kracht om je wensen en verlangens tot leven te wekken en te manifesteren.

De energie van de volle maan kan je helpen in je leven

De volle maan heeft de kwaliteit dat het alles versterkt. Maar dan ook echt alles! Denk aan je emoties en je gedachten. Of je gedrag en hoe jij je voelt vandaag. Je hebt vast weleens gehoord van de uitspraak dat alles wat je aandacht geeft groeit. Ben jij geneigd om je aandacht te richten op dingen die niet goed gaan of die je niet leuk vindt? Als jij je focust op alles wat je niet wilt, dan maak je dat groter in je leven.

De energie van de volle maan kun je gebruiken om die dingen die je echt wilt ook aan te trekken in je leven. Richt je aandacht op de dingen die jij WEL wilt en die er wel zijn. Focus je aandacht op alles wat er wel is. Wees dankbaar en voel de liefde voor jezelf en de liefde voor het leven. Hierdoor verhoog jij je energie en samen met de energie van de maan en de wet van de aantrekkingskracht kun je hiermee een krachtig veld van mogelijkheden voor jezelf neerzetten.

De volle maan in het teken Maagd

De volle maan staat in het teken Maagd en de zon staat in het teken Vissen. Iedere volle maan wordt beïnvloed door 2 tekens die elkaars tegenpool zijn. Vaak kun je een conflict ervaren tussen je gevoel en verstand. Rationeel kan iets heel goed voelen, maar je intuitie kan een heel ander gevoel geven. Je kunt ook beide energieën inzetten. De energie van Maagd is analytisch, ordelijk, praktisch en dienstbaar. De invloed van de Maagd geeft je oog voor detail en ook de energie om in actie te komen en te doen. Misschien heb je wel zin om bepaalde dingen juist nu aan te pakken. De energie van Maagd kan je het gevoel geven dat je behoefte hebt aan structuur, ritme en regelmaat. Is het een rommel om je heen? Dan kan de energie van de Maagd van deze volle maan je juist helpen om op te ruimen en structuur aan te brengen.

De zon in het teken vissen

De zon staat in het teken Vissen. De energie van vissen versterkt je intuitie en je gevoelsleven. Het effect van het teken Vissen kan er ook voor zorgen dat je emoties sterk wisselen. Ook kan de energie van Vissen chaos veroorzaken in je gevoelens of in de wereld om je heen. De praktische en ordelijke energie van de Maagd brengt dat in balans. Dus voel met je intuitie wat jij met de kiemkracht van de sneeuwmaan wil versterken en gebruik de energie en kracht van de Maagd om hierin stappen te zetten.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: