Donderdag 25 januari is het weer volle maan. De energie van de volle maan beweegt mee met de zon, maan en de sterren en met de seizoenen. Hierdoor voelt de energie van iedere maand heel anders. De energie van deze volle maan kan je veel kracht maar ook onrust geven. Misschien merk je dat je lichter slaapt en wakker ligt. Ook kan het zijn dat je veel inspiratie hebt en veel wilt doen, maar fysiek niet vol energie bent of zelfs erg moe. In dit artikel lees je meer over de energie van de volle maan van 25 januari in het teken Leeuw. De energie van de leiding nemen over jouw leven! Deze volle maan stimuleert je om te gaan staan voor wie jij diep van binnen bent. Ook kan je lezen wat je kan doen als je veel onrust voelt en slecht slaapt.

Het thema van deze volle ijsmaan

Op donderdag 25 januari is het om 18.54 uur volle maan. Deze maan wordt ook wel de ijsmaan genoemd, omdat dit vaak de koudste periode van het jaar is. De winter is net begonnen, de natuur is nog in rust, maar begint wel heel erg langzaam te ontwaken. Heel langzaam wordt iedere dag iets lichter. Iedere dag gaat de zon iets later onder en komt de zon iets eerder op. De zaadjes zitten al in de grond en in essentie is alles aanwezig, om te ontkiemen, te groeien en straks te bloeien. De energie van de ijsmaan gaat over het toelaten van meer licht in jezelf en over zuiverheid en helderheid. Deze energie moedigt je aan om op te ruimen om nog meer te kunnen focussen.

De energie van de volle maan van 25 januari in het teken Leeuw

De volle maan staat in het teken Leeuw. De Leeuw staat bekend als de heerser van het dierenrijk, de energie is krachtig, trots en aanwezig. De energie van het teken Leeuw is nu goed voelbaar. Misschien voel je wel een verlangen om meer op de voorgrond te willen treden, de leiding te nemen en te doen wat jij écht wilt. De Leeuw staat ook bekend als een echte beschermer van hun naasten of de mensen die belangrijk voor ze zijn. Misschien voel jij wel heel sterk dat jij het voor jezelf of voor jouw naasten op wil nemen.

De energie van het teken Leeuw gaat over zelf-expressie, over uiten wie jij diep van binnen bent. De valkuil van leeuw-energie is dat je graag bevestiging krijgt van anderen en hierdoor gaat doen wat andere mensen van jou willen. Dat je gaat pleasen. De uitdaging van de Leeuw is om te groeien vanuit wie jij diep van binnen bent en niet te gaan voor de verwachtingen van anderen. De invloed van de zon in het teken Waterman helpt je hierbij een handje.

De zon in het teken waterman

De Waterman heeft een sterke intuitie, denkt vernieuwend en volgt graag zijn idealen. In combinatie met de maan in het teken Leeuw kun je hierdoor beter voelen wat jij zelf écht wilt zonder hierbij egocentrisch te zijn. Zonder jezelf te verliezen in anderen omdat het fijn is om bevestiging te ontvangen. Deze volle maan stimuleert je om de leiding te nemen over je eigen leven. Om je diepste wensen en verlangens tot leven te brengen. Het geeft je de kracht en de moed van de Leeuw om jouw verlangens vorm te geven in je leven en heel duidelijk je grenzen aan te geven bij andere mensen.

De volle maan versterkt je emoties, gedachten én ascentieklachten

De volle maan versterkt alles, emoties en gedachten. Kies je gedachten en emoties bewust in de dagen rondom de volle maan. Als je niet bewust omgaat met je gedachten en emoties kan dit leiden tot huilbuien, je kwetsbaar of overprikkeld voelen of zelfs woede-uitbarstingen. Ook kan de volle maan ascentie-klachten versterken. Je kan dit merken doordat je veel meer aanvoelt en je intuitie sterker is. Maar het kan ook zijn dat je duizelig bent, licht in je hoofd, slecht slaapt of veel droomt of je erg moe of zelfs grieperig voelt.

De tegenstellingen in de energie van de volle maan waar je last van kan hebben

In de energie van deze volle maan zitten ook nogal wat tegenstellingen. Zoals altijd is er een tegenstelling tussen gevoel en verstand. En deze maan gaat over het leiding nemen in je leven, en geeft je helderheid. Het kan zijn dat je veel inspiratie voelt om dingen te doen, of te veranderen. Dat is een energie van actie en vuur in combinatie met wat jij diep van binnen voelt. Maar in het seizoen winter heeft je lichaam juist weer meer behoefte aan rust en ontspanning en niet aan actie. Zo kan het zijn dat je wat gefrustreerd bent omdat je weinig energie voelt of vermoeid bent. Het is belangrijk om tijdens de dagen rondom deze volle maan ook extra tijd te maken voor rust, ontspanning en yin-energie. Des te meer tijd je neemt voor je ontspanning, des te meer energie je op kan bouwen.

Healing die je diepe rust, zachtheid en ontspanning geeft

Vind jij het moeilijk om echt diep te ontspannen en wil je contact maken met yin-energie? Dan maak ik je graag attent op de magische winterwende healing. Tot 4 februari is er een actie waarbij je slechts € 5,55 betaalt voor deze krachtige healing. Deze healing geeft je diepe rust, zachtheid en ontspanning. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, onrust, gepieker, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer ontspanning, balans en liefde wilt ervaren.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: