Maandag 27 november is het weer volle maan. Veel mensen ervaren bewust en onbewust de veranderingen in energie veroorzaakt door de maan. De energie van iedere volle maan is anders en wordt beïnvloed door de seizoenen en de stand van de sterren. Zo kan je de ene keer last hebben van de maan, doordat je bijvoorbeeld slecht slaapt en overprikkeld bent. Ook kan het zijn dat de volle maan ascentie-klachten versterkt. De andere keer krijg je er juist weer energie van. Ook is de uitwerking van de volle maan voor iedere persoon verschillend. Zo kan je door deze volle maan moeite hebben met je concentratie en ascentie-klachten die worden versterkt. In dit artikel lees je meer over de energie van de volle maan van 27 november in het teken Tweelingen.

Het thema van deze volle maan gaat over delen en geven

De volle maan van november heeft de bijnaam offermaan en bloedmaan gekregen van de indianen. In de maand november brachten de indianen offers om de goden gunstig te stemmen, daar komt de term offermaan en bloedmaan vandaan. Offeren gaat over geven aan een ander. Door dankbaar te zijn, te delen en te geven verandert jouw eigen energie. Je verhoogt hiermee de trilling van je energie. Het verhogen van je trilling heeft een positief effect op jouw gevoel. Offeren gaat over jezelf verbinden aan andere mensen en te ervaren dat we allemaal één zijn. Eén met alle mensen, de aarde, de sterren, planeten, de kosmos en de bron van goddelijke energie. Het aspect van geven en delen kun je ook verwerken in een volle maan ritueel.

De volle maan kan ascentieklachten veroorzaken

Sommige mensen denken dat ze klachten krijgen door de energie van de volle maan. De volle maan versterkt alles en kan ook ascentie-klachten versterken. Hierdoor worden ook ascentie-symptomen versterkt. Bij ascentie-klachten kun je denken aan licht slapen, veel dromen, wakker liggen, nog gevoeliger zijn, griepachtige klachten, overprikkeling, oorsuizen of een piep in je oor, gebeurtenissen uit het verleden die je ineens weer gaat herbeleven of verwerken of gewoon veel emoties die je sterk beïnvloeden. In dit artikel lees je alles over ascentie-klachten en vind je tips die je hierbij helpen als je er last van hebt. Heb je vaker last van de energie van de volle maan en ascentie-klachten? Wellicht is de krachtige healing met de energie van de volle maan iets voor jou!

De energie van de volle maan van 27 november in het teken Tweelingen

De maan staat in het teken Tweelingen en de zon staat in het tegenovergestelde teken Boogschutter. Door de invloed van het teken Tweelingen kun jij je opgewekt, licht en nieuwsgierig voelen en sterk de behoefte hebben om meerdere nieuwe dingen te ondernemen. De valkuil van Tweelingen is dat ze de neiging hebben om zoveel dingen te doen, maar dat ze weinig afmaken. Het kan zijn dat je deze dagen het gevoel hebt dat jij je slecht kan concentreren. Een ander kenmerk van veel willen doen, is dat veel oppervlakkig blijft, waardoor je diepgang mist. De energie van Boogschutter is de tegenpool van Tweelingen, dus je kan hierbij een tweestrijd voelen.

De zon in het teken Boogschutter brengt diepgang en spiritualiteit

De zon staat in het teken Boogschutter en deze energie brengt juist de behoefte aan diepgang, zingeving en spiritualiteit. Precies het tegenovergestelde van de Tweelingen! De invloed van Boogschutter versterkt je intuïtie, je vermogen om te healen en je vermogen om helder te voelen, weten of zien. Ondanks dat de Tweelingen en Boogschutter tegenovergestelde tekens zijn, ontstaat door de invloed van beide tekens een samenspel. De valkuil van beide tekens is dat je de behoefte hebt om veel nieuwe uitdagingen aan te gaan en hierdoor te veel hooi op je vork neemt. Het is dus goed om geen impulsieve beslissingen te nemen, maar dit uit te stellen zodat je goed kan voelen of het ook echt past bij jou en bij je planning.

Ontvang een krachtige healing met de energie van de volle maan

Voel jij dat de energie van de volle maan krachtig is? Heb jij soms last van ascentie-klachten rond de volle maan? Versterkt de volle maan jouw emoties en lig je ‘s nachts wakker? Slaap je licht, voel je veel energie, maar voelt je lichaam moe?

De energie van de volle maan is magisch en helend. Toch kan het lastig zijn om dat te voelen als je licht slaapt, veel droomt, wakker ligt, nog gevoeliger bent, griepachtige klachten voelt, overprikkeld ben, je last hebt van oorsuizen of een piep in je oor, gebeurtenissen uit het verleden  ineens weer gaat herbeleven en verwerken of gewoon veel emoties voelt die je sterk beïnvloeden. Het is erg vermoeiend.

Deze krachtige healing kun je downloaden en zo vaak doen als je wilt!

Speciaal hiervoor lanceer ik op zondag 26 november de krachtige healing met de energie van de volle maan. De healing activeert het herstellend vermogen van lichaam en geest. Het brengt rust in je hoofd en je lichaam, helpt je bij het loslaten van emoties en jezelf weer op te laden. Deze healing brengt je weer in balans en laat je energie weer vrij stromen. Je kunt de healing steeds weer toepassen en gebruiken rondom iedere volle maan, als er bijvoorbeeld weer een moment is dat je last hebt van de energie van de volle maan of bewust de kracht van de maan wilt gebruiken. 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen