De energie van de volle maan van 4 juni kan je onrust geven, maar tegelijkertijd ook energie en inspiratie brengen om te beginnen met iets nieuws. Bijvoorbeeld om stappen te zetten die echt bij je passen en je al een tijd voelt dat je dit wilt doen. Als je in actie wilt komen, dan is deze volle maan heel erg helpend! In dit artikel lees je meer over de energie van de volle maan van 4 juni in het teken Boogschutter.

De energie van de volle maan van 4 juni

De invloed van het (zon)licht is groots, de natuur om ons heen bloeit en groeit volop. De volle maan van juni heeft de naam bloemmaan. Het thema bloemmaan wil ook iets wakker maken in jou. Bloei jij op vlakken die je belangrijk vindt en past het bij je? Of heb je andere verlangens die je nog meer de ruimte wilt geven? Ben je voorzichtig en laat jij je leiden door onzekerheid? Of leef jij je potentie en alle mogelijkheden die je diep van binnen in je hebt? Mooie overwegingen om de komende dagen mee bezig te zijn. De energie van Boogschutter helpt je hierbij: die gaat ook over beginnen aan iets nieuws!

De maan schijnt in Boogschutter

De maan staat in het avontuurlijke teken Boogschutter. Hierdoor kan je veel zin hebben om nieuwe dingen te beginnen, maar dan wel met diepgang en dingen die echt bij je passen. Dit komt door de energie van Boogschutter die staat voor spirituele wijsheid, overtuigingskracht en energie. De energie van de volle maan van 4 juni helpt je om écht te voelen wat bij je past en aan een nieuwe fase te beginnen. De energie van boogschutter kan ook zorgen dat je te enthousiast bent en overdrijft waardoor je misschien te veel hooi op je vork neemt, waardoor jij je onrustig kan voelen. Maar de onrust kan er ook juist zijn, omdat je (onbewust) voelt dat het tijd is om nieuwe dingen te beginnen. Het is dus goed om eerst eens goed te gaan voelen, voordat je ook echt stappen gaat zetten.

De zon staat in Tweelingen

De zon staat in het nieuwsgierige teken Tweelingen. De energie van Tweelingen kan ervoor zorgen dat jij je snel verveelt of afgeleid bent. Hierdoor ben je misschien geneigd om je aandacht op veel verschillende onderwerpen te richten, maar nergens echt verdieping in te krijgen. Waardoor het oppervlakkig voelt en het je afleidt van wat werkelijk bij je past en jou zin geeft in je leven.

De energie van Boogschutter en van de Tweeling zijn tegengestelde waardoor je onrust kan voelen. Door te focussen op de diepgang en wat echt bij je past verminder je onrust en voel jij je krachtiger. Een volle maan ritueel kan je helpen om beter te voelen en stappen te gaan zetten bij wat je werkelijk wilt.

Meditatie om je te verbinden met de kracht van de magische volle maan energie

Wil je bewust meeliften op de energie van deze volle maan? Dat kan met de meditatie hieronder. Neem even een moment voor jezelf en stem je af op de kracht en energie van de volle maan. Ben je nou erg onrustig door de energie van deze volle maan? Dan raad ik je aan om juist de meditatie hieronder te doen.

Meditatie die je helpt als je onrust voelt door de energie van de volle maan

Voel jij je erg onrustig door de energie van de volle maan? Dan is het juist fijn om de meditatie hieronder te doen. Het is een helende grondingsmeditatie die je helpt om onrust los te laten en je krachtig en in balans te voelen.

Hier lees je nog meer over de volle maan: