Het YouTube-kanaal van het Centre of joy is een groot succes: er is al meer dan 11 miljoen keer gemediteerd met onze meditaties. Maandelijks wordt er meer dan 250.000 keer gemediteerd, een aantal wat ik bijna niet kan bevatten! Dagelijks krijgen we mooie berichtjes binnen hoe onze meditaties helpen, in soms pittige, sombere of uitdagende tijden. Soms wordt het gedeeld in een persoonlijk berichtje, soms onder een meditatie. En al die verhalen zijn zo mooi en helend!

Met jouw verhaal kun jij een ander inspireren

Nog steeds word ik dagelijks geraakt door de mooie verhalen. En ik voel ook dat ik iets met die verhalen wil doen. Delen is helen. En door jouw verhaal te delen, kun jij jezelf en een ander helen. Door je verhaal op te schrijven, stroomt het als het ware door je heen, wat helend is voor jouw energie. In jouw ervaring of verhaal zit voor een ander misschien wel hoop of inspiratie. Met jouw verhaal kun jij het leven van een ander weer veranderen. Wil je hier een stukje over schrijven?

Aandachtspunten voor je verhaal

Hieronder vind je een paar aandachtspunten voor het delen van je verhaal. Zo kunnen we er een mooi verhaal van maken voor de website.

  • Hoe heb je onze meditaties gevonden?
  • Wat was voor jou de reden om te beginnen met mediteren?
  • Hoe vaak mediteer je? Maakt het onderdeel uit van je dagelijkse routine en van je levensstijl?
  • Wat betekent mediteren voor jou? Hoe helpt het je?
  • Gaat mediteren je gemakkelijk af met onze geleide meditaties?
  • Wie ben je, wat is je leeftijd en waar kom je vandaan? We gebruiken in principe alleen je voornaam. Wil jij ook je achternaam erbij, dat kan, vermeld het er dan expliciet bij!
  • Wil je misschien een foto delen van jezelf? (mag, hoeft niet!)

Mail ons jouw verhaal op support@withjoy.nl en voeg je foto erbij. We kijken uit naar je verhaal om deze met de wereld te delen.

Dankjewel alvast voor jouw bijdrage!

Liefs & licht, Jolanda