Het strand heeft altijd iets magisch vind ik. Het geluid van de golven, die steeds maar komen en gaan. Een wandeling op het strand zorgt ervoor dat je heel makkelijk energie of prikkels los kan laten. Het is hét medicijn tegen overprikkeling. Dat gevoel geeft deze diepe ontspanningsmeditatie aan zee je. Geniet even van jouw moment aan zee en kom even helemaal tot rust. Kun jij ook zo genieten van het strand en jezelf daar weer helemaal opladen?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties of filmpjes over hooggevoeligheid? Abonneer je dan hier op mijn YouTube-kanaal.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Diepe ontspanningsmeditatie aan zee om tot rust te komen en spanning los te laten

Misschien vind je deze meditaties ook leuk:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?