Op maandag 3 augustus is het volle maan. Om 18.00 uur om precies te zijn. De volle maan versterkt alles, ook je emoties en je gedachten. De volle maan kan je een gevoel van onrust geven, voor dromen of nachtmerries zorgen of je wakker houden. Dit komt omdat de energie van de volle maan iets in beweging zet en je deze energie voelt. Iedere volle maan heeft een ander thema en een andere energie. De energie en het thema verandert door de stand van de sterren, planeten en het seizoen en de energie op onze aarde. De energie van de volle maan van 3 augustus kan je een gevoel van onrust geven, moodswings geven of emoties oproepen die je niet kan plaatsen. In dit artikel lees je meer over deze energie van de volle maan van 3 augustus 2020 in het teken Waterman.

Het thema en de energie van de volle maan van 3 augustus 2020

De indianen gaven de volle maan iedere maand een andere naam, om zo de energie en het gevoel van die volle maan te kenmerken. De volle maan van de maand augustus kreeg de naam de volle maan van het hemelvuur. Dit omdat in augustus er vaak flinke onweersbuien zijn, met donder en bliksem. Dat hebben we de afgelopen dagen wel gemerkt, wat een onweersbuien met donder en bliksem. De energie van de volle maan van het hemelvuur gaat over inzicht en wijsheid.

De volle maan van het hemelvuur versterkt je intuitie

Je intuitie kan je soms in een flits inzichten geven, net zoals de bliksemflitsen van onweer. Je intuitie is een waardevolle bron van informatie die je wijsheid kan versterken. Luister jij naar je intuitie? Ben jij stil en helder genoeg om je inzichten echt te ontvangen en om te zetten naar wijsheid? De energie van de volle maan van het hemelvuur versterkt je intuitie en kan je veel inzichten geven. Een volle maan ritueel kan je hierbij helpen. Hier lees je hoe je een volle maanritueel kan doen.

De volle maan staat in het teken waterman

De volle maan staat in het teken Waterman. De energie van dit teken gaat over creativiteit en vindingrijkheid en versterkt ook je intuitie. De zon staat in het vuurteken Leeuw. Deze leeuw-energie maakt je krachtiger en je voelt een sterke behoefte om voor jezelf op te komen.

Wil je meer lezen over deze volle maan en de astrologische betekenis? Dan maak ik je graag attent op het artikel van Karin en Danique Vergeer op Inspirerend Leven.

Slaap je slecht? Luister deze meditatie om in slaap te vallen met je beschermengel

Slaap je slecht door de energie van de volle maan? Hieronder kun je een slaapmeditatie met engelenenergie luisteren.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: