Ben jij hoogsensitief en heb je slaapproblemen? Hieronder vind je een geleide slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust. Zoek je naast de meditatie ook nog meer tips? Die vind je hier in het artikel ” Ben jij hoogsensitief en slaap je slecht? Dan zijn deze tips voor jou”. Of bekijk onder de meditatie welke andere slaapmeditaties jij nog kunt doen.

Deze meditatie stond eerder online met andere muziek. Helaas heeft een bedrijf (geheel onterecht) een claim gelegd op de muziek die in deze meditatie wordt gebruikt. De motivatie hierachter is geld verdienen. Dus ineens kreeg je meerdere reclames door de meditatie heen. Daarom heb ik een nieuwe versie gemaakt, die nog mooier is. Met een nieuwe microfoon is mijn stem mooier en ik heb prachtige nieuwe muziek uitgezocht waar ik de volledige rechten van heb. En zo heb jij (hopelijk) geen last meer van reclames midden in de meditatie.

Wil je op de hoogte blijven van filmpjes over hooggevoeligheid en meditaties ontvangen? Abonneer je gratis hier op mijn You-Tube-kanaal.

Steun ons zodat we meditaties en inspiratie met je kunnen blijven delen

Wij delen veel meditaties, artikelen en inspiratie via onze website. Het is onze missie om de wereld mooier te maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Maar weet je dat het maken en delen van alles veel tijd, energie en aandacht kost? Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support, samen maken we de wereld mooier. Steun ons met een vrijwillige bijdrage.

Geleide slaapmeditatie voor een diepe helende nachtrust

Luister hier nog 1 van de andere slaapmeditaties

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramPinterest, YouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?