Masterclasses

Gratis online masterclasses

Hieronder vind je een overzicht van de gratis online masterclasses met tips en inspiratie speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen. Staat er bij een masterclass dat de datum nog niet bekend is, maar heb je wel interesse? Schrijf je dan hier in voor de library of joy. Dan ontvang je ook een update over de eventuele nieuwe masterclasses. 

Masterclass Hooggevoeligheid en je zesde zintuig

Donderdag 2 mei 10.30 uur

Ben je hooggevoelig en voel je vaak heel veel aan? Of heb je ingevingen en dromen die je niet kan verklaren maar die je wel hebt? Als je hooggevoelig bent dan ben je intuïtief sterk ontwikkeld. Je intuitie is je zesde zintuig. Wat is dat nou precies je zesde zintuig? En wat kan je er allemaal mee?

Tijdens de gratis online masterclass hooggevoeligheid en je zesde zintuig ga ik het hebben over:

 • Wat je zesde zintuig precies is
 • Hoe je zesde zintuig je kan helpen om te gaan met je hooggevoeligheid
 • Hoe jij je intuitie kan ontwikkelen
 • Heldervoelen, helderweten en helderzien
 • Hoe normaal paranormaal is
 • Dat het absoluut NIET zweverig is!

Wil jij meer weten over jouw intuitie? Meld je dan aan voor de gratis online masterclass!

Heb je interesse in de workshop maar kun je er niet live bij zijn? Meld je dan wel aan, dan ontvang je helemaal automatisch de opname in je mailbox als je er niet live bij bent.  Ik kijk ernaar uit om de workshop met je te delen!

Online workshop Ontdek de kleur van jouw aura

Nieuwe datum nog niet bekend

Als je hooggevoelig bent, dan ben je intuïtief sterk ontwikkeld. Je kunt veel meer waarnemen en je voelt veel meer aan dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Dit geldt ook voor jouw energie en energie van anderen. Wil je meer weten over jouw energie en je aura? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de gratis online workshop Ontdek de kleur van je aura.

Tijdens de workshop ga je onder mijn begeleiding je eigen energie voelen en waarnemen. Je gaat de kleur(en) van jouw energie ontdekken en dat allemaal op een speelse en eenvoudige manier. We doen een healing (meditatie) op je energie, waardoor je je vitaler, energieker en krachtiger gaat voelen.

 

Heb je interesse in de workshop maar kun je er niet live bij zijn? Meld je dan wel aan. Als je er niet live bij bent, dan ontvang je helemaal automatisch de opname in je mailbox. Ik kijk ernaar uit om de workshop met je te delen!

Online masterclass Omgaan met je hooggevoeligheid

Nieuwe datum nog niet bekend

Ben jij hooggevoelig en vind je het soms lastig om hiermee om te gaan? Leef je vaak voorzichtig omdat je jezelf overprikkeld? Raak je snel uit balans?

Ik weet dat hooggevoeligheid je grootste kwaliteit kan zijn. Wil jij leren hoe jij om kan gaan met je hooggevoeligheid? Dan is deze masterclass speciaal voor jou!

Tijdens de masterclass leer je hoe je jouw gevoeligheid in kan zetten en hierdoor:

 • jezelf kan beschermen tegen prikkels van buitenaf
 • jezelf energieker kan voelen
 • beter je grenzen kan voelen en aangeven
 • jezelf vrolijker en stabieler voelt
 • beter kan luisteren naar je lichaam
 • je gelukkiger wordt

Stop met worstelen en ga genieten van je hooggevoeligheid en meld je gratis aan!

Heb je interesse in de masterclass maar kun je er niet live bij zijn? Als jij je aanmeld, maar je bent er niet bij, dan ontvang je helemaal automatisch de opname in je mailbox.

 
Ik kijk ernaar uit om de masterclass met je te delen!

Masterclass Ontdek hoe hooggevoelig jij bent

Nieuwe datum nog niet bekend

Wil jij erachter komen of je hooggevoelig bent? Misschien heb je wel een vermoeden of herken jij jezelf in een aantal kenmerken van hooggevoeligheid. Dan is deze masterclass speciaal voor jou. Door een HSP-test krijg je uitsluitsel over je hooggevoeligheid. En je leert over:

 • de verschillende vormen van hooggevoeligheid
 • de voor- en nadelen van hooggevoeligheid
 • jouw potentie en je uitdagingen
 • hoe je hooggevoeligheid in kan zetten om je leven leuker te maken

Ook doen we een geleide meditatie waarbij je leert om jezelf te beschermen tegen alle prikkels die op je afkomen de hele dag. Na de meditatie voel je je ontspannen, krachtig en energiek. Twijfel niet langer en neem stappen om erachter te komen of je echt hooggevoelig bent!

Zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid

Online masterclass de kracht van je hooggevoeligheid

Nieuwe datum nog niet bekend

Ben je hooggevoelig en voel je vaak heel veel aan? Neem je veel over van je omgeving en heb je hier regelmatig last van? Ben je vaak overprikkeld en verlang je naar meer balans? Vind je het vaak lastig om te gaan met intense emoties en alles wat je sterk voelt?

Hooggevoeligheid kan je kracht zijn, maar als je nooit hebt geleerd hoe je hiermee om kan gaan dan voelt het eerder als een klacht. Hoe kan je nou van je hooggevoeligheid je kracht maken? Dat kan je ontdekken tijdens de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid in Frankrijk.

Veel mensen hebben interesse in de zomerweek, maar vinden het toch wel erg spannend om dit avontuur aan te gaan. Daarom heb ik besloten om er een masterclass over te geven. Tijdens de gratis online masterclass de kracht van je hooggevoeligheid ga ik het hebben over:

 • Hoe je van je hooggevoeligheid jouw kracht kan maken
 • Hoe je gevoeligheid jou juist kan helpen in je leven
 • Wat je kan doen tegen overprikkeling
 • Wat je kan leren tijdens de zomerweek
 • Wat we gaan doen tijdens de zomerweek

Ook beantwoord ik vragen over je reis en verblijf in Frankrijk. Wil jij meer weten over de kracht van je hooggevoeligheid? Wil je meer weten over de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid in Frankrijk? Voel je dat het tijd is om van ​​​​​​​je hooggevoeligheid je kracht te maken? Meld je dan aan voor de gratis online masterclass!

 
Ik kijk ernaar uit om de masterclass met je te delen.