Meditaties

Gratis toegang tot de library of joy

In de library of joy heb ik al mijn (gratis) meditaties gebundeld. Ook kun je een deel van de meditaties downloaden als MP3. Vraag hier dan gratis toegang aan tot de library of joy, de exclusieve bibliotheek met meditaties, visualisaties en e-books.  Als bonus ontvang je ook mails met extra tips en meditaties in je mailbox. Je kunt je hiervoor altijd afmelden als je geen mails meer wilt ontvangen.

PS: ben je al aangemeld voor de library of joy, maar weet jij je wachtwoord niet meer?
Meld je dan nog een keer aan, dan ontvang je weer het wachtwoord.  (en je ontvangt dan geen dubbele mails!)

With joy nu ook op YouTube!

Weet je al dat With joy nu ook een kanaal speciaal voor HSP’s op YouTube heeft? Handig als jij als eerste wilt weten of er een nieuwe meditatie is. Of als je liever meditaties beluistert via de app van YouTube.

In de library of joy staan wel meer meditaties en je kunt de meditaties daar ook downloaden. Dat kan niet op YouTube, dat is het verschil. Ik hoop dat je zo een optie kan kiezen die bij jou past! Je mag natuurlijk ook altijd aanmelden voor de Library of Joy én abonneren op YouTube!  

Your true nature is joy

Wat zeggen anderen over de meditaties van Jolanda?

Hallo Jolanda, momenteel worstel ik met een depressie en slapeloze nachten. Nu kwam ik uw filmpjes tegen op YouTube. Bedankt daarvoor. Met eerst medicatie na 6 weken eindelijk te kunnen slapen ben ik na 3 nachten met medicatie verder gegaan met uw meditaties. Ik kan me nu eindelijk weer ontspannen en hier slaap ik ook heerlijk op. Bedankt. Mijn hoofd is zoveel leger.

Melanie Meijerink

Als eerste wil ik je bedanken voor de prachtige meditaties die ik kan beluisteren. Jouw meditaties vielen mij toe via you-tube. Wat zo “bijzonder” is bij de laatste 4/5 meditaties is dat …..als ik in een proces zit of ik ben met een transformatie bezig of ik heb gewoon behoefte aan bevestiging komt binnen een paar dagen een melding van een nieuwe meditatie van jou en precies die meditatie die dan voor mij nodig is.

Vandaar dat ik intuitief een duwtje kreeg om jou dit te laten weten maar als belangrijkste wel om jou te bedanken voor de prachtige meditaties. Alleen jouw stem maakt mij al rustig.

Karin

Tijdens de meditaties van Jolanda voel ik me zo fijn, het lijkt wel of ik in een andere wereld ben. Als de meditatie is afgelopen dan vind ik het bijna jammer dat ik weer ‘terug ben in de normale wereld. Sinds ik de meditaties vaker doe en mezelf bewust grond merk ik dat ik aan het einde van de dag nog steeds energie heb en niet meer uitgeput thuiskom.
Laura

Ik wil nog graag met je delen, dat ik reeds verschillende keren jou “helende waterval-meditatie” heb beluisterd/mee gemediteerd Jou fijne, zachte, empathische, rustige stem samen met de deugddoende meditatie en héérlijke rustige achtergrond muziek…..voelt telkens als “thuiskomen”! Dank je!

?

Nadia

Via een vriend kreeg ik een meditaite van je doorgelinkt om mezelf te helen bij overprikkeling: meteen gedaan en ik knapte er flink van op. Het magische bos heb ik inmiddels ook ontdekt: die werkt fantastisch voor mij. Eindelijk zit ik in mijn benen (ik heb hem nu 2x gedaan) en dat werkt heilzaam door in mijn hele lichaam, ik voel me minder schrikkerig, alsof de bliksemafleiding beter werkt, zoiets. Die manier van aarden werkt voor mij helend.
Ik heb je website en je video’s nog maar 3 dagen geleden ontdekt, dus er valt nog heel wat te leren en te genezen. Stap voor stap, alles op zijn tijd.  
Ik verwonder me er over dat je zoveel video’s gratis aan HSP-ers aanbiedt. Zoveel vrijgevigheid is een zegening, ik ben er blij mee en wil je er graag voor bedanken.

Marina

Volg je ons al op social media?

 

We vinden het superleuk om contact met je te houden, je vindt ons op social media onder andere op FacebookInstagramYouTubeLinkedIn en Pinterest. Klik hieronder op de buttons, dan zien we je daar!