Gratis training Omgaan met je hooggevoeligheid

Je hooggevoeligheid als talent

Ben je hooggevoelig en herken jij je hierin:

R

Ben je vaak moe en heb je weinig energie?

R

Heb je het gevoel dat je stemming of emoties overneemt vanuit je omgeving?

R

Raak je snel uit balans door tegenslagen?

R

Word je soms overmand door je emoties?

R

Vind je het lastig om je grenzen te voelen of aan te geven?

Vind jij het soms lastig om hooggevoelig te zijn en wil je graag leren hoe je om kan gaan met je hooggevoeligheid? Dan is deze gratis training speciaal voor jou! 
Meld je hier gratis aan en start direct met de training.

Van overleven naar hooggevoelig zijn als kracht!

 

Van kind af aan heb ik geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Het moment dat ik ontdekte dat ik zelf invloed kon hebben op mijn gevoelens en gedachten veranderde mijn wereld stap voor stap. In plaats van te worstelen om te verharden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist inzetten om mezelf te versterken.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer. Ik ben intuitief coach voor hooggevoelige mannen en vrouwen. Dagelijks coach en inspireer ik HSP’s om je hooggevoeligheid en intuïtie te ontwikkelen. Zodat je hooggevoeligheid als talent je leven mooier kan maken.

 

Your true nature is joy

13 jaar +

Ervaring als coach en trainer

2 miljoen+

HSP’s geholpen door mijn masterclasses, challenges en meditaties.

250+

Deelnemers in online trainingen

Hoe werkt de training Omgaan met je hooggevoeligheid?

Iedere ochtend ontvang je een email

Deze training is verspreid over 4 dagen. Na aanmelding ontvang je direct het eerste deel van de training en een gratis e-book. Op dag 2, 3 en 4 krijg je vervolgens een mail met een link naar de filmpjes en oefeningen. 

Toegang tot de library of joy

Na de 4e dag krijg je gratis toegang tot de library of joy. Dit is een exclusieve omgeving met meditaties, filmpjes en E-books. Deze tools helpen je om met je hooggevoeligheid om te gaan. Je kunt hier na de training gratis gebruik van blijven maken!

Extra tips en inspiratie

Omgaan met je hooggevoeligheid doe je niet van de 1 op andere dag. Daarom ontvang je na de training ook regelmatig een mail met nieuwe tips, inspiratie en meditaties. Zodat jij je kan blijven ontwikkelen! Wil jij geen mails meer ontvangen, dan kun jij je op ieder moment weer afmelden.

 

Ervaringen van andere deelnemers

Ik heb verschillende trainingen en workshops bij Jolanda gedaan. En hoewel het een proces is heb ik steeds minder last van mijn hooggevoeligheid.

Ik heb meer energie en ik voel me gelukkiger. Ik raak steeds minder uit balans en als het wel gebeurt weet ik wat ik kan doen om weer snel te herstellen. Jolanda is echt een expert voor HSP’s!

Anoniem

Wat leg je het helder uit wat hsp inhoudt. Ik weet het van mezelf nog maar een jaar, bewust weten bedoel ik. Ben hsp + rs. Ik herken mezelf volledig in je filmpjes en kan niet wachten op de volgende. Tranen over mijn wangen dat ik kan leren hoe ik dus écht ben, mezelf ga begrijpen. Ondanks dat ik het als kracht ervaar, raak ik ook heel snel uit balans en emotioneel. Wat ik vervelend vind. Je meditaties vind ik geweldig! En ga lekker met het e-book aan de slag. Dankjewel hiervoor. 

Janet

Of Jolanda nu een webinar geeft, workshop, training of meditaties deelt: ik doe echt overal aan mee. Sinds de eerste workshop voel ik me veel sterker en weet ik wat ik kan doen om me weer goed te voelen als het even te veel wordt.

Als je hooggevoelig bent en wilt leren hoe je hiermee om kan gaan, dan kan Jolanda je helpen!

Eline

Ik heb alle modules van de training “De magie van je intuïtie en energie” gedaan. De thema’s en de vormgeving van de training spreken me aan. Door de meditaties ben ik me ervan bewust geworden, dat ik sturing kan geven aan mijn aandacht/focus, emoties/gevoel, energie, gedachten etc. Daardoor ervaar ik innerlijke rust, kracht en leef ik meer “van binnen naar buiten” in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen.
Carla

What you seek is seeking you – Rumi

Stop met worstelen en zet je hooggevoeligheid in als talent!

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere opYouTubeFacebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Klik hieronder op de buttons!  Lieve groet, Jolanda