Healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd

Krachtige healing die je helpt om uit je hoofd te gaan en je krachtig en energiek te voelen
healing voor meer energie

Healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd

Zit je soms veel in je hoofd, pieker je veel en geeft het je veel onrust? Word jij soms in beslag genomen door je gedachten?Je gedachtekracht kan een talent zijn, maar als je erdoor in beslag wordt genomen dan kan het je dag bepalen en je veel stress geven. Soms kan dit zo sterk zijn dat je het contact met je lichaam en gevoel zelfs kwijt bent en het kost erg veel energie. Het is erg vermoeiend. En het lastige is om het te doorbreken als al die gedachten in je hoofd maar door blijven gaan.

Speciaal hiervoor heb ik de healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd gemaakt. De healing activeert jouw aardester en het herstellend vermogen van lichaam en geest. Het brengt balans in je energie, rust in je hoofd, vermindert onzekerheid en gepieker. Dat brengt je weer in verbinding met je lichaam en helpt je om je energie te laten stromen waardoor jij je energieker en krachtiger gaat voelen. Je kunt de healing steeds weer toepassen en gebruiken zoveel als je wilt en jij nodig hebt.

 

De healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd is er voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

meer rust in je hoofd te hebben

Z

minder last te hebben van onzekerheid, angst of gepieker

Z

meer energie te hebben en je minder vermoeid te voelen

Z

je krachtiger te voelen

Z

meer vertrouwen te hebben

Z

te herstellen van een burn-out

Z

meer verbinding met je lichaam te hebben

Z

het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te bekrachtigen

Meld je aan voor de online healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Je betaalt slechts € 11 voor deze krachtige healing.

Hoe gaat de online healing voor meer energie, kracht en rust in je hoofd in zijn werk?

Deze online healing kun je zien als een krachtige meditatie. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. Wat anders is dan met een normale meditatie dat ik hierbij ook een healing op afstand heb gemaakt. Begeleid door mijn spiritteam, edelstenen en mijn ankh. Ook heb ik een speciale boodschap voor jou. Als jij je aangetrokken voelt tot deze healing, dan is het iets wat op je pad hoort. De healing duurt ongeveer 30 minuten. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Wat je kan voelen tijdens de healing

Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. De midddag na de healing mail ik mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit maakt het vaak nog krachtiger en geeft je extra inzicht.

Ik werk samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens de healing werk ik samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Werkt de healing altijd? 

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook iedere keer weer anders voelen.

Jolanda Hoogkamer

Ik werk samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en ook als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Mijn verbinding met gidsen en engelen

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Tijdens de healing werk ik samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers. Samen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven!

15+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

12 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over voorgaande healingen

Dank je wel voor deze healing. Ik heb heel veel gevoeld en ervaren maar ook veel emotie gehad. Ik voel me nu leeg en rustig. En zal nog wel veel meer gaan ervaren en voelen.

Brenda

Dank je wel voor deze hele mooie healing. Mijn wereldje staat flink op zijn kop nu, burn-out, overgang en pijnlijke emotionele flashbacks. In deze healing ook emotionele momenten gehad. Wel voelde ik de warme gouden lichtstraal. Hopelijk de stap naar een voorspoedig pad. Liefs Marie-José

Marie-José

Lieve Jolanda. Alweer heel erg bedankt voor deze mooie healing. Ik vind het zo fijn om erna te luisteren. Ik word er helemaal rustig van en kan goed bij mijzelf komen. 

Marian

Dank je wel Jolanda, Het was een krachtig, liefdevol samenzijn. Mooie ontmoeting met al wat is. Heel fijn.

Geerte

Lieve Jolanda, Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. 

Roswita

Bedankt voor de fijne healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Na vanaf half maart dagelijks een van jouw meditaties gevolgd te hebben, waarbij jouw aangename stem mij veel troost en ontspanning biedt, heb ik vandaag de stap durven nemen om voor het eerst een healing te volgen.Aanvankelijk zittend op mijn meditatiebankje, voelde ik veel onrust, mede doordat ik via de koptelefoon mijn eigen hartslag hoorde. Toen ik op mijn yogamat ging liggen, verdween de hartslag in mijn oren en kon ik me gelijk ontspannen. 
Er kwam veel verdriet los. Mijn intentie was mijn angst nu echt los te kunnen laten. Nu voel ik mij vermoeid, voldaan en vredig. Ik vind het heel fijn dat jij ook de mogelijkheid biedt deze healing te kunnen blijven beluisteren, daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
Groet, Marjon
Marjon

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Hoe vaak en wanneer kan ik de healing doen?

Na aankoop krijg je de geluidsopname en informatie toegestuurd, die de healing in jou activeert. Je kunt de opname dus op iedere moment beluisteren en zelfs meerdere keren doen.

Is dit een andere healing dan voorgaande healingen?

Zeker, dit is een nieuwe healing! Nieuwe energie, een nieuwe visualisatie die ook weer een heel ander effect op je zal hebben.

Hoe gaat de online healing voor meer kracht, energie en rust in je hoofd in zijn werk?

Na aankoop ontvang je een mail met een link naar het geluidsbestand. Je kunt het geluidsbestand downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon. Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Ook als je de opname later luistert, krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Zo niet, mail dan naar support@withjoy.nl. We helpen je graag.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Vanaf het moment van aanmelding, verbind jij jezelf al met de energie en heb je de healing ook als MP3 ontvangen. Annuleren is niet mogelijk.