Aanbod van healingen

Aanbod van healingen

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten healingen. Je kunt kiezen uit meerdere krachtige online healingen, een groepshealing of een 1 op 1 healing door Rinske Molenaar. 

Wil je weten of er weer een nieuwe online healing of groepshealing is? Bekijk dan hier de agenda voor de komende tijd.

Online healingen

Winterwende healing

Online lente-equinox healing

De lente-equinox healing is een intense healing die jouw kracht en persoonlijke groei een enorme boost geeft! Deze healing is erg krachtig als je bijvoorbeeld oude ballast los wilt laten, een patroon of iets anders wil doorbreken, toe bent aan een nieuwe start of een nieuw begin, meer energie wil hebben of bewust de energie van de lente wil voelen.

Winterwende healing

Magische winterwende healing

Tijdens de winterwende healing ga je verstillen en maak je contact met jouw yin-energie en met wie je diep van binnen bent. Deze healing geeft je diepe rust, zachtheid en ontspanning. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, onrust, gepieker, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer ontspanning, balans en liefde wilt ervaren.

krachtige healing met de energie van de volle maan

Krachtige healing met de energie van de volle maan

Voel jij dat de energie van de volle maan krachtig is? Heb jij soms last van ascentie-klachten rond de volle maan? Slaap je licht, zijn je emoties intenser, voel je veel energie, maar voelt je lichaam moe?

Speciaal hiervoor lanceer ik de krachtige healing met de energie van de volle maan. De healing activeert het herstellend vermogen van lichaam en geest. Het brengt rust in je hoofd en je lichaam, helpt je bij het loslaten van emoties en jezelf weer op te laden. Deze healing brengt je weer in balans en laat je energie weer vrij stromen.

healing voor meer energie

Healing voor meer kracht, energie en rust in je hoofd

Deze online healing brengt balans in je energie, rust in je hoofd, vermindert onzekerheid en gepieker. Dat brengt je weer in verbinding met je lichaam en helpt je om je energie te laten stromen waardoor jij je energieker en krachtiger gaat voelen. Je kunt de healing steeds weer toepassen en gebruiken zoveel als je wilt en jij nodig hebt.

online healing op je energiesysteem

Online healing voor meer energie

Dit is de online healing voor meer energie. Het is een intense healing op je vermogen om je energieker en vitaal te voelen. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, een burn-out, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer energie, vitaliteit en kracht wilt ervaren.

Superhealing om je energie te verhogen

Soms is het lastig om zelf in een hoge trilling te blijven. Bijvoorbeeld als het tegenzit en er veel gebeurt in je leven. Als je een burn-out hebt of ziek bent of als je de lat steeds zo hoog legt voor jezelf. Dan kan het leven zwaar voelen. Deze  superhealing helpt je om je energiefrequentie weer te verhogen zodat jij je lichter, blijer en liefdevoller voelt.  

Zen in het bos

Online healing op zelfliefde

Zorg je vaak goed voor anderen, maar kom je zelf vaak op de laatste plaats? Voel je anderen goed aan, maar vind je het soms lastig om te voelen wat jij zelf nodig hebt? Ben je soms te hard en kritisch voor jezelf? Of ben je soms onzeker en heb je regelmatig het gevoel dat je niet goed genoeg bent? 

Voel je dat het tijd is om met meer liefde voor jezelf te gaan leven? Wil jij het stralende middelpunt van jouw leven worden? Dan is de online healing om je zelfliefde te versterken speciaal voor jou! 

Groepshealingen

Zen in het bos

Meer rust in je hoofd met healing, edelstenen en meditaties

Helende workshop meer rust in je hoofd. Wil jij meer rust in je hoofd en wil je ook ontdekken hoe je de helende kracht van meditaties met healing en edelstenen hiervoor kan inzetten? Voel je van harte welkom!

Helende cirkel

Helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad

Helende cirkel met cacao, meditaties, energetische healing en een klankbad: een magische en helende ervaring. Kom je ook om je te verbinden met jezelf en je hart te openen voor de magie die we deze middag gaan delen?