Door alles wat in de wereld om je heen gebeurt kan je soms overvallen worden door een somber of troosteloos gevoel. Met kleine aanpassingen in je energie kun je ervoor zorgen dat alles minder zwaar voelt. En zo maak je ruimte voor licht, liefde en puur geluk. Welkom bij deze helende meditatie die je liefde en geluk brengt. In deze visualisatie ga je naar een tempel van licht waar jij je bewust kan verbinden met zachtheid, liefde en puur geluk.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Helende meditatie die je liefde en licht brengt en een gevoel van puur geluk geeft

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook interessant: