Welkom bij deze helende meditatie met affirmaties voor een gezonde en bewuste levensstijl. Een affirmatie is bewuste gedachte waarmee jij jezelf kan bevestigen en bekrachtigen. In deze meditatie hoor je een hele serie affirmaties die je helpen bij een gezonde en bewuste levensstijl. Deze affirmaties bekrachtigen jou om gezonde en bewuste keuzes te maken.

Luister de meditatie met affirmaties op deze manier

Je kan de affirmaties gewoon beluisteren, hardop herhalen of in jezelf herhalen. Probeer dit niet te doen vanuit je hoofd, maar vanuit je gevoel. Door de affirmatie echt te voelen, verandert je gevoel en je energie. Ook programmeer jij zo je onderbewustzijn. Je kan de affirmaties beluisteren hoe, waar en wanneer je wilt. Dat kan zittend of liggend, misschien wel als je aan het wandelen bent of je ontbijt maakt. Als je zit of ligt sluit dan zacht en liefdevol je ogen. Als je staat of loopt richt je aandacht dan bewust op je voeten en elke stap die je zet. En blijf ontspannen en bewust ademhalen.

Mijn inspiratie voor gezonde en bewuste keuzes

Zelf ben ik volop bezig met een bewuste en gezonde levensstijl met behulp van Personal Body Plan. Mijn coach Jacqueline Hoge inspireert me meerdere keren per week om bewuste en gezonde keuzes te maken. De inspiratie van veel van deze affirmaties komen dan ook van haar: dankjewel hiervoor lieve Jacqueline!

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Helende meditatie met affirmaties voor een gezonde en bewuste levensstijl

Misschien vind je dit ook interessant: