Welkom bij deze helende meditatie om contact te maken met de kristallen en edelstenen van de aarde. Deze meditatie versterkt je zelfgenezend vermogen en je auto-immuunsysteem. Ook wordt de balans in je energieveld herstelt en gaat je energie stromen.

Helende werking van edelstenen

Alles bestaat uit energie. Jij bent energie en je straalt energie uit. Ook de aarde bestaat uit energie en straalt energie uit. In de aarde ontstaan door verschillende processen edelstenen en kristallen. Deze edelstenen en kristallen stralen ook energie uit en hebben een helende werking op ons. Misschien heb je zelf ook wel kristallen of edelstenen in huis, of als sieraad. In deze meditatie maak je bewust contact met de edelstenen in de aarde.

Je kunt ter ondersteuning ook nog edelstenen die je zelf hebt in deze meditatie gebruiken. Bijvoorbeeld door ze vast te houden of om je heen te leggen.

Helende werking van geleide meditaties

Wil je meer weten over de helende werking van mijn geleide meditaties? Lees dan hier mijn artikel Hoe mediteren je kan helpen als je hooggevoelig bent.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Helende meditatie met kristallen en edelstenen

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: