Dit is een helende meditatie om onzekerheid los te laten en om contact te maken met de energie in jezelf die alles mogelijk maakt. Een energie die je verbeeldingskracht sterker maakt en je een gelukkig en vrij gevoel geeft.

Als kind hebben we heel natuurlijk toegang tot deze energie. Doordat we dingen meemaken in ons leven krijgen we belemmerende overtuigingen en patronen in onszelf waardoor je het contact met die energie kwijtraakt. Deze meditatie helpt je om onzekerheid los te laten en te kunnen voelen dat alles mogelijk is.

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie om onzekerheid los te laten

Misschien vind je deze meditaties ook leuk