Welkom bij deze helende meditatie om te ontspannen als je gestrest of overprikkeld bent. We kennen het allemaal wel dat er zoveel gebeurt in je leven dat je jezelf voorbij rent. Of misschien neem je wel structureel te veel hooi op je vork en vraag je veel van jezelf. Het is belangrijk om te gaan leven naar je eigen gebruiksaanwijzing en overprikkeling en stress te voorkomen. Toch is dat niet altijd mogelijk, want soms komen er ook onverwachte dingen op je pad waardoor je uit balans raakt. Deze helende meditatie helpt je om liefdevol en in zachtheid te ontspannen als je gestrest of overprikkeld bent.

Deze meditatie is een co-creatie van Jolanda Hoogkamer, oprichter en mastertrainer bij het Centre of joy en Sabine Buchholz, healer en assistente bij het Centre of joy.

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Helende meditatie om te ontspannen als je gestrest of overprikkeld bent

Misschien vind je dit ook interessant: