Dit is een helende meditatie voor HSP’s die soms denken en voelen dat er iets mis is met je gevoeligheid. Dat je harder moest worden of je aan moest passen aan je omgeving. Misschien schaamde je je soms wel voor je gevoeligheid of dat je snel uit balans bent of moet huilen. Deze meditatie geeft je zachtheid, liefde en healing op al die overtuigingen dat je misschien niet goed genoeg bent. Deze healing meditatie is ontstaan na het schrijven van het artikel “Wat als je snel moet huilen als je hooggevoelig bent?

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Helende meditatie voor HSP’s: je mag er helemaal zijn zoals je bent

Misschien vind je deze meditaties ook interessant:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?