Welkom bij deze HSP meditatie bij overprikkeling die je helpt om te ontspannen en je op te laden. Als je hooggevoelig bent dan neem je meer informatie op uit je omgeving dan iemand die niet hooggevoelig is. Je verwerkt de informatie ook op een dieper niveau dan iemand die niet hooggevoelig is. Als je zoveel prikkels opneemt dan kan het zijn dat je overprikkeld raakt. Je merkt dat je geirriteerd of moe wordt. Of je kunt je niet meer concentreren.

Door je aandacht op jezelf te richten kun je eenvoudig prikkels loslaten en neemt je energie weer toe. Zo kun jij je kracht weer voelen. In deze meditatie begeleid ik je om je aandacht weer op jezelf te richten en te ontspannen. Je kunt deze meditatie ook gebruiken om ervoor te zorgen dat je niet overprikkeld raakt.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support, samen maken we de wereld mooier.

HSP meditatie bij overprikkeling om te ontspannen en je op te laden

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk