Dit is een meditatie die je helpt om zwaarte los te laten en om je lichter te voelen. Als je hooggevoelig bent kun je soms het gevoel hebben dat het leed van de wereld hard bij je binnen komt. Je voelt en ziet natuurlijk ook heel veel en dat wat je ziet kan je in je ziel raken. Misschien heb je soms de neiging om weg te kijken, om het niet te willen of kunnen zien en voelen.

Alleen het donker gaat niet weg als je niet kijkt. Maar wel als je een lichtje aansteekt. In deze meditatie neem ik je mee naar een magische plek van het licht.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support, samen maken we de wereld mooier.

HSP meditatie om je lichter te voelen

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: