Hier vind je een HSP-meditatie om jezelf te versterken zonder muziek. Heel veel mensen genieten van mijn meditaties met muziek. Ik geloof er echt in dat je als coach en trainer dat moet maken wat het dichtst bij je staat en wat je zelf heel erg leuk vindt.

En toch kreeg ik ook verzoekjes of ik niet eens een meditatie wil delen zonder muziek. Bij deze een test! Laat je me hieronder weten wat je van de meditatie vindt? Dan weet ik of het zin heeft om de komende tijd nog een paar meditaties zonder muziek online kan zetten.

Alles is energie en jij bent energie

Alles is energie en jij bent energie. Je straalt energie uit. Jouw energie verandert door gedachten, emoties en ook door je omgeving. Veel hooggevoelige mensen nemen veel stemmingen of energie over uit hun omgeving. Jouw aura verandert hierdoor.

Ook verandert je energieveld als je bijvoorbeeld erg geraakt wordt door opmerkingen van andere mensen. Door weer contact te maken met jouw eigen energie kun je energie los laten die niet van jou is en komt er minder bij je binnen vanuit je omgeving. Beluister hieronder de geleide HSP meditatie jezelf versterken, zodat er minder bij je binnen komt.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Geleide HSP-meditatie zonder muziek: jezelf versterken zodat er minder bij je binnen komt

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Ik hou graag contact met je!

Ik vind het superleuk om contact met je te houden! Je vindt me op social media onder andere op FacebookPinterest, InstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?

Misschien vind je deze meditaties zonder muziek ook fijn: