Your true nature is joy

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer, 
oprichter Centre of joy en
intuïtief coach en trainer

Mijn zoektocht
Van kinds af aan ben ik een echte ontdekker, ik was altijd aan het onderzoeken en heel gedreven om te leren. Best brutaal en niet verlegen, ik stapte overal op af. Tegelijk was ik heel gevoelig. Op school en later in mijn werkende leven kreeg ik hier veel last van. Ik raakte mezelf kwijt in relaties, ik voelde me onbegrepen en ik was vaak ziek. Bijna 25 jaar geleden kwam het woord hooggevoelig voor het eerst op mijn pad. Ik denk dat ik een therapeute raadde me aan om er een boek over te lezen. Het was 1 van de eerste boeken over hooggevoeligheid in het Nederlands. Vanaf dat moment vielen de kwartjes en ik begon mezelf hierin te verdiepen.

Het keerpunt in mijn leven
In 2001 startte ik met de opleiding intuïtie en energie, omdat ik echt grip wilde krijgen op mijn gevoelens en ik intuïtief voelde dat ik die opleiding moest gaan volgen. Achteraf gezien is dit echt het keerpunt in mijn leven geweest, waarop alles veranderde.

In 2008 richtte ik mijn praktijk voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling op, nadat ik vanaf 2001 jarenlang studies had gevolgd voor coaching, healing & reading. In 2010 gaf ik mijn eerste spirituele week in Frankrijk: Leven vanuit Passie. Met een zijsprong naar organisatieadvies en projectencoaching ben ik vanaf 2016 meer dan fulltime bezig om mensen te begeleiden met persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Het is mijn levensmissie om hooggevoelige mannen en vrouwen te helpen en dit is waar mijn hart ligt, waar ik zoveel passie voor voel en energie van krijg. Iedere grote of kleine verandering en inzicht bij een cliënt maakt mij echt gelukkig.

 

Your true nature is joy

Centre of joy staat voor levenslust, voor genieten en plezier in je leven.
Het leven is namelijk echt bedoeld om leuk te zijn, zeker voor jou als hooggevoelig man of vrouw!

Jij bent een diamant
In jou zit een diamant met enorm veel kwaliteiten en potentie. Ik weet hoeveel jij waard bent. Als je hooggevoelig bent en je weet niet precies hoe je hiermee om moet gaan dan vergelijk ik dat vaak met een ongeslepen diamant. Niemand ziet de helderheid, alle mooie facetten. De regenboogkleuren die zichtbaar zijn als het licht erop valt. En dat is wat ik helder wil krijgen, jou wil laten ervaren zodat jij kan gaan leven vanuit jouw essentie, vanuit wie jij diep van binnen bent.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn
Als geen ander weet ik hoe moeilijk het kan zijn als je hoogevoelig bent. Ik weet hoe hard alle prikkels van je omgeving bij je binnen komen. Zo hard en zoveel prikkels dat je er ziek van kan worden, depressief en uitgeblust. Ik weet hoe moeilijk het is om mee te draaien in een maatschappij waar alles steeds sneller gaat en het lijkt te gaan om keiharde resultaten. Omdat ik zoveel gaf aan andere mensen verloor ik steeds meer van wie ik zelf ben. Ik weet hoe het voelt om je onbegrepen en eenzaam te voelen. Ik weet hoe het is om jezelf sterk voor te willen doen en te worstelen simpelweg omdat je denkt dat jij moet verharden. Het tegendeel is echter waar.

Mijn missie
En dat is mijn missie: om jou te helpen dit allemaal te veranderen, zodat je leeft vanuit jouw essentie. Dat je tools krijgt waarmee je je gevoeligheid juist in kan zetten om je leven te veranderen. Zodat jij je leven echt vorm kan geven en jij er blij en gelukkig van wordt. Dat je weet wat je kunt doen, om jezelf energiek en vitaal te voelen. En dat allemaal vanuit liefde voor jezelf, voor wat jij waard bent.

Mijn opleidingen,
masterclasses en specialisaties

Ontdekken, leren en verwonderen: ik kan echt niet zonder! Door de opleidingen groei ik persoonlijk enorm. En natuurlijk gebruik ik al die lessen en inzichten in mijn coachings, trainingen en workshops. In 2001 ben ik gestart met mijn opleidingen en op een kleine pauze hier en daar na ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. 

Intuitie en energie (1 jaar)
Healingopleiding (2 jaar)
Readingopleiding (2 jaar)
Intuïtieve coachingsopleiding (2 jaar)
HARA coaching (2 jaar)

Masterclasses & specialisaties die ik tot nu toe gevolgd heb:
Organisaties Loopbaanadvies Kinderen en ouder-kind relaties
Potenties en kwaliteiten
Hoogsensitiviteit
Engelen en gidsen
Vorige levens
Leylijnen en krachtpunten
Kracht van (half)edelstenen

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in mijn verhaal, mijn missie, of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan contact met me op, ik vertel je graag over de verschillende mogelijkheden die ik je kan bieden, online of offline.
In 1 op 1 begeleiding of in een groep. Ik denk graag met je mee over wat voor jou de beste stap is die echt bij je past.