In de media

In de media

Naast dat ik veel artikelen en meditaties deel op mijn eigen website schrijf ik ook regelmatig artikelen voor andere platforms en magazines. Sinds januari 2017 ben ik vaste auteur voor Inspirerend Leven.  En soms word ik geïnterviewd of wordt er een artikel geschreven over mij, of over mijn bedrijf Centre of joy – centrum voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Op deze pagina vind je een overzicht van de publicaties.

Heb je een verzoek voor een interview of een gastblog? Voel je welkom om contact met me op te nemen! Maar let op: ik krijg zoveel verzoeken en mijn tijd is beperkt. Ik kan daarom alleen meewerken aan artikelen of interviews voor grote magazines en platforms.

Auteur op Inspirerend Leven

Inspirerend Leven is een inspiratieplatform met meer dan een half miljoen bezoekers per maand! Als vaste auteur publiceer ik er regelmatig artikelen. Blader eens door meer dan 30 artikelen over hooggevoeligheid, intuïtieve ontwikkeling, relaties met narcisten en spiritualiteit. Hier kun je al mijn artikelen op Inspirerend Leven bekijken.

Publicaties in boeken van Inspirerend Leven 

Inspirerend Leven maakt naast het online magazine en inspiratieplatform ook regelmatig boeken. Het Inspirerend Leven Winterboek is in november 2018 verschenen, daar vind je een artikel van mij om heerlijk te slapen en uitgerust wakker te worden. In het boek Selfcare en Rituelen vertel ik uitgebreid welke rituelen je kan doen als je overprikkeld bent.

Ook gezien in:

Flair.nl