Hoi en welkom bij deze kindermeditatie. Dit is een kinderslaapmeditatie met het witte draakje speciaal voor kinderen. Weet je dat draakjes hele goede vrienden en sterke beschermers kunnen zijn? En witte draakjes zijn extra speciaal, ze laten licht schijnen in het donker en zijn er altijd als jij hulp nodig hebt. De meditatie duurt ongeveer 8 minuten, daarna speelt de muziek nog even door.

Ken jij kinderen die het lastig vinden om in slaap te vallen? Of kinderen die wel wat rust kunnen gebruiken? Wil je dan deze meditatie doorsturen? Dankjewel!

CD met kindermeditaties

Maandelijks mediteren er meer dan 25.000 kinderen met de meditaties van het Centre of joy. Op veler verzoek is er nu ook CD met kindermeditaties! Nu kan je kind overal zijn of haar favoriete meditaties beluisteren, zonder reclames of afleidingen van YouTube. Ook staan er op deze CD 2 nieuwe meditaties: val lekker in slaap met je dierenvriendjes en de slaapmeditaties de sprankelende waterval. Bestel hier jouw exemplaar.

Wil je meer meditaties van ons?

Dit is een boodschap voor alle pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s die de meditaties luisteren met hun (klein) kinderen. Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Ook voor kinderen met onze kindermeditatie. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Kinderslaapmeditatie met het witte draakje

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: