Welkom bij deze korte meditatie om diep te ontspannen of in slaap te vallen. Je kunt deze meditatie doen als je even wilt ontspannen of jezelf wilt voorbereiden op de nacht om lekker in slaap te vallen. In deze meditatie geef je ruimte aan zachtheid in jezelf en in je lichaam. Die zachtheid mag je ook in de ruimte om je heen creëren. Zorg voor een veilig en rustig plekje, misschien wel met zachte kussens, een fijne deken en een zachte ondergrond die je heerlijk en comfortabel draagt. Je sluit de meditatie af op een manier die past bij jou en het moment: kom ontspannen weer naar het hier en nu of geef je over aan een diepe slaap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties? Abonneer je dan helemaal gratis op ons YouTube-kanaal vol meditaties.

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Korte meditatie om in zachtheid te ontspannen of in slaap te vallen

Misschien vind je deze meditaties ook fijn om te doen: