Online winterwende healing 2023

Een magische healing om naar binnen te keren voor diepe rust, ontspanning en zachtheid
Winterwende healing

Online winterwende healing

21 december is het midwinter, de kortste dag met de langste nacht. Door het donker is het leven in de natuur teruggetrokken en verstild. Na de winterwende gaat het leven in de natuur heel langzaam weer ontwaken. Midwinter wordt ook wel winterwende of Yule genoemd. Van oudsher wordt de kortste dag met de langste nacht gevierd, het staat symbool voor de terugkeer van licht.  Midwinter is de periode van yin-energie, het is de tijd om je aandacht naar binnen te keren. Misschien voel je ook al wel dat je niet zoveel zin hebt om de deur uit te gaan en liever binnen bent.  

Op 21 december geef ik een magische winterwende healing. Tijdens de healing ga je verstillen en maak je contact met jouw yin-energie en met wie je diep van binnen bent. Deze healing geeft je diepe rust, zachtheid en ontspanning. Deze healing is vooral erg goed als je last hebt van vermoeidheid, onrust, gepieker, (negatieve) emoties en gedachten, stress en spanning en je meer ontspanning, balans en liefde wilt ervaren.

Ik voel me heel erg verbonden met het licht en de tradities van de midwinternacht en de midzomernacht. Als healer voel ik dat mijn kracht en vermogen om te healen, verbinden en te creëren groots is zeker op deze momenten. En ik vier de 21e écht, omdat we vanaf dit punt weer naar het licht gaan! Dit deel ik graag met je in de healingspecial. 

 

De online winterwende healing is voor iedereen die ernaar verlangt om:

Z

minder in je hoofd te zitten of last te hebben van gepieker

Z

in een drukke en donkere decembermaand even een moment voor jezelf wilt hebben

Z

stress of spanning los te laten en diep te ontspannen

Z

je minder vermoeid te voelen en meer energie te hebben

Z

te herstellen van een burn-out

Z

meer contact te maken met je intuïtie en je gevoel

Z

meer balans te hebben in je leven

Z

het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en fysieke klachten los wil laten

Meld je aan voor de magische online winterwende healing

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren.

Hoe gaat de online winterwende healing in zijn werk?

Je ontvangt een geluidsopname van de healing. Je kunt de geluidsopname vergelijken met de meditaties zoals je van mij gewend bent. Je wordt begeleid door mijn stem en helende muziek. De healing duurt ongeveer een half uur. De geluidsopname is in MP3 formaat en je kunt deze ook downloaden.

Wanneer luister je de healing

Donderdag 21 december luisteren we om  19.30 uur tegelijk de geluidsopname. Kun jij er niet bij zijn om 19.30 uur? Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook iedere keer weer anders voelen.  Zoek een fijn plekje op waar je niet gestoord kan worden en maak er een magisch moment van. Steek een kaarsje aan, pak je favoriete kristallen erbij, verdamp een etherische olie of brand wat wierook.

Wat je kan voelen tijdens de healing

Het kan zijn dat je tijdens de healing fysieke sensaties voelt, zoals tintelingen, kippenvel, warmte, kou, ontspanning of misschien juist wat extra spanning in je lichaam. Of je kan emoties ervaren. Je mag erop vertrouwen dat de healing en de energie op die manier naar jou toekomt, zoals het bij jou past. Er is geen goed of fout, alles wat jij ervaart klopt helemaal met wat jij nodig hebt. De dag na de healing mail ik mijn ervaring tijdens de healing en wat ik heb waargenomen in het veld en de groepsenergie. Dit maakt het vaak nog krachtiger en geeft je extra inzicht.

Mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers

Tijdens de healing werk ik samen met mijn dreamteam van gidsen, engelen en healers. We stemmen ons af op iedereen in de groep. We zorgen voor een veilige en gegronde ruimte, waar je gedragen en beschermd wordt. We creëren een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en je start een diepe transformatie op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Kun jij er niet bij zijn om 19.30 uur? 

Energie werkt voorbij tijd en ruimte. Energie is magisch. Als jij de geluidsopname op een ander moment luistert, dan activeer je op dat moment de energie en de healing voor jou. Je kunt de geluidsopname van de healing dan ook zo vaak luisteren als je wilt. Je zal steeds het effect van de healing ervaren. Als je de opname meerdere keren luistert, kan het effect van de healing ook iedere keer weer anders voelen.

Jolanda Hoogkamer

Ik werk samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers

Ik ben hooggevoelig en als kind zag en voelde ik al veel meer dan ‘de grote mensen’ zeiden dat er was. Net als vele andere kinderen werd mij vooral geleerd om mijn mentale capaciteiten te ontwikkelen. Na jaren van ontkennen van mijn gevoeligheid startte ik in 2001 met mijn eerste opleiding in intuïtieve ontwikkeling. Wat een feest was dat: ik leerde dat ik helemaal niet gek was, maar dat ik gewoon heel veel voel, zie en weet. Vele opleidingen volgden. Ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na al die jaren enorm is gegroeid.

Mijn verbinding met gidsen en engelen

Ik durf er nu helemaal voor uit te komen wie ik ben: hooggevoelig, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Tijdens de healing werk ik samen met mijn spiritteam van gidsen, engelen en healers. Samen met hen creëren we een liefdevol lichtveld als helende ruimte waar jouw energie in beweging mag komen. Magisch om te doen en om te beleven!

Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer 

In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn workshops, healingen en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien.

15+ jaar

ervaring als healer, reader, coach en trainer

 

12 miljoen +

  geholpen door mijn meditaties, masterclasses en challenges

 

2000+

Deelnemers in opleidingen, workshops en online trainingen

Dit is wat andere mensen zeggen over voorgaande healingen

Dank je wel voor deze healing. Ik heb heel veel gevoeld en ervaren maar ook veel emotie gehad. Ik voel me nu leeg en rustig. En zal nog wel veel meer gaan ervaren en voelen.

Brenda

Dank je wel voor deze hele mooie healing. Mijn wereldje staat flink op zijn kop nu, burn-out, overgang en pijnlijke emotionele flashbacks. In deze healing ook emotionele momenten gehad. Wel voelde ik de warme gouden lichtstraal. Hopelijk de stap naar een voorspoedig pad. Liefs Marie-José

Marie-José

Lieve Jolanda. Alweer heel erg bedankt voor deze mooie healing. Ik vind het zo fijn om erna te luisteren. Ik word er helemaal rustig van en kan goed bij mijzelf komen. 

Marian

Dank je wel Jolanda, Het was een krachtig, liefdevol samenzijn. Mooie ontmoeting met al wat is. Heel fijn.

Geerte

Lieve Jolanda, Dank je wel dat ik deze ervaring heb mogen ontvangen. De afgelopen weken heb ik veel ‘oud zeer’ kunnen verwerken. En loslaten. Dus deze healing was zo ongelofelijk en nodig om de volgende stappen op mijn levenspad te kunnen zetten. Na de healing heb ik allereerst 2 uur geslapen en voel dat er ontzettend veel is gebeurd. Ik voel me gesteund om verder te gaan. Dank daarvoor. 

Roswita

Bedankt voor de fijne healing Jolanda! Ik was totaal ontspannen en zakte al snel diep in mijn lichaam… de laatste weken voelde mijn lichaam heel erg zwaar… en ik was veel moe… ik voel me nu veel lichter… hopelijk blijft dit zo en heb ik dingen los kunnen laten die me niet meer dienen.

Edgar

Na vanaf half maart dagelijks een van jouw meditaties gevolgd te hebben, waarbij jouw aangename stem mij veel troost en ontspanning biedt, heb ik vandaag de stap durven nemen om voor het eerst een healing te volgen.Aanvankelijk zittend op mijn meditatiebankje, voelde ik veel onrust, mede doordat ik via de koptelefoon mijn eigen hartslag hoorde. Toen ik op mijn yogamat ging liggen, verdween de hartslag in mijn oren en kon ik me gelijk ontspannen. 
Er kwam veel verdriet los. Mijn intentie was mijn angst nu echt los te kunnen laten. Nu voel ik mij vermoeid, voldaan en vredig. Ik vind het heel fijn dat jij ook de mogelijkheid biedt deze healing te kunnen blijven beluisteren, daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
Groet, Marjon
Marjon

Vind hier je antwoord op de meestgestelde vragen

Ik kan niet live bij de winterwende healing zijn, wat nu?

Donderdag 21 december krijg je een geluidsopname toegestuurd, die de healing in jou activeert. Je kunt de opname dus op iedere moment beluisteren en zelfs meerdere keren doen.

Is dit een andere healing dan vorig jaar?

Zeker, dit is een nieuwe healing! Nieuwe energie, een nieuwe visualisatie die ook weer een heel ander effect op je zal hebben.

Hoe gaat de magische online winterwende healing in zijn werk?

Donderdag 21 december ontvang je om circa 17.00 uur een mail met een link naar het geluidsbestand. Je kunt het geluidsbestand downloaden als MP3 of gewoon afspelen. Het beste luister je met oortjes of een koptelefoon. Vanaf 19.30 uur luisteren we allemaal naar de online winterwende healingspecial. Je wordt begeleid door mijn stem en prachtige muziek die je openen en een heling in jezelf op gang brengt. Deze healing heeft effect op alle niveau’s: je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je ziel. Ik ga me afstemmen op de hele groep en een ieder energetisch healen op afstand. Ook als je de opname later luistert, krijg je toegang tot de energie.

Ik heb me aangemeld maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Check even je spam, ongewenste mail of reclame, mogelijk is de mail daar terecht gekomen. Zo niet, mail dan naar support@withjoy.nl. We helpen je graag.

Mijn vraag staat hier niet bij!

Staat jouw vraag hier niet bij? Mail jouw vraag naar support@withjoy.nl. We helpen je graag!

Ik heb me aangemeld maar ik wil annuleren

Vanaf het moment van aanmelding, verbind jij jezelf al met de energie en start de healing al. Je kunt ook al veranderingen in je energie ervaren. Het is daarom ook niet mogelijk om te annuleren. Kun je niet op donderdagavond 21 december om 19.30 uur? Dan kun je altijd op een ander moment de healing doen. Het liefdevolle lichtveld van healing opent zich, zodra je de geluidsopname luistert.