Welkom bij deze meditatie die je helpt om zwaarte en onmacht los te laten door de onrust in de wereld om je heen. Er gebeurt veel in de wereld om ons heen. Oorlogen, natuurrampen en misbruik van macht. Als je hooggevoelig bent, dan kan het leed van de wereld hard bij je binnen komen. Het kan je een gevoel van onmacht geven. Misschien ben je wel geneigd om weg te kijken of heb je er last van dat het je somber maakt. Deze meditatie helpt je om vanuit liefde en compassie naar jezelf en naar de wereld te kijken en steeds weer licht en liefde te voelen en te zien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties? Abonneer je dan helemaal gratis op ons YouTube-kanaal vol meditaties.

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie die je helpt om zwaarte en onmacht los te laten door de onrust in de wereld om je heen

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: