Dit is een meditatie die je rust geeft en helpt om je veilig te voelen. In deze visualisatie neem ik je mee naar het bos. Naar een fijne en veilige plek, die je rust en ontspanning brengt. Het is een fijne meditatie als je onrust, spanning of angst voelt. Of verlangt naar een moment helemaal voor jezelf om bij te komen en op te laden.

Vind je de meditatie fijn? Ga dan hier naar YouTube en geef een duimpje omhoog of reageer onder de meditatie. Zo help je mij nog meer meditaties te maken!

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie die je rust geeft en helpt om je veilig te voelen

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook fijn: