Dit is een meditatie om je te verbinden met kosmische energie. Kosmische energie versterkt je intuïtie, je helder weten en je helder zien. Voor veel HSP’s voelt het als thuiskomen om je te verbinden met het universum en de kosmische energie door je heen te laten stromen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties of filmpjes over hooggevoeligheid? Abonneer je dan hier op mijn YouTube-kanaal.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Versterk je intuitie met deze meditatie kosmische energie

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?

Deze meditaties vind je misschien ook leuk: