Welkom bij deze meditatie met affirmaties die je intuitie versterken en bekrachtigen. In deze meditatie hoor je een hele serie affirmaties die je helpen om je intuitie te ontwikkelen en die je intuitie versterken.

Zoals je misschien weet ben ik intuïtief coach en trainer en geef de opleiding intuïtieve ontwikkeling en zelf healing. Na een les over het openen van je intuitie opperde 1 student dat het fijn zou zijn om een meditatie met affirmaties te kunnen doen die je intuitie versterkt. Meerdere studenten en assistenten van het Centre of joy hebben inspiratie en affirmaties gedeeld die in deze meditatie zijn verwerkt: een echte co-creatie van het Centre of joy dus!

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie met affirmaties die je intuitie versterken

Misschien vind je dit ook fijne meditaties om te doen: