Deze meditatie met affirmaties brengt je kracht en rust en het versterkt je zelfliefde  Gun jezelf even een liefdevol moment van ontspanning waardoor jij je op kan laden. In deze meditatie kun je weer even helemaal bij jezelf komen. Je kunt deze meditatie in de ochtend doen, of tijdens een rustig moment gedurende de dag.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen.

Dankjewel voor je support, s

Meditatie met affirmaties die je kracht, rust en liefde brengt

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk