Dit is een helende meditatie om onrust en gepieker los te laten en jezelf weer op te laden in het lentebos. Vind je deze meditatie fijn? Like dan mijn video en abonneer je op mijn YouTube-kanaal om nog meer meditaties te ontvangen. Zo help je mij ook om nog meer meditaties en filmpjes te kunnen maken en kun jij steeds nieuwe meditaties doen!

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie om onrust en gepieker los te laten

Misschien vind je deze meditaties ook leuk:

Volg je me al op social media?

Ik vind het superleuk om contact met je te houden, je vindt me op social media onder andere op FacebookInstagramYouTube en LinkedIn. Zie ik je daar?

.

.

.