Deze week halen we een mega mijlpaal: 1 meditatie heeft 1 miljoen views gehaald! Nog steeds is en blijft het de populairste meditatie van ons YouTube-kanaal. In 4 jaar is er veel verandert: de techniek en apparatuur die we gebruiken om de meditaties te maken is verbeterd en natuurlijk heb ik veel meer ervaring. Daarom wilde ik graag die populairste meditatie ook nog eens maken met de techniek van nu. Ik ben heel benieuwd welke meditatie jij fijner vindt! Daarom vind je ze hieronder allebei.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meditaties? Abonneer je dan helemaal gratis op ons YouTube-kanaal vol meditaties.

Wil je meer meditaties van ons?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom willen we je vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen.  Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie om stress en spanning los te laten en diep te ontspannen 2.0

Ben jij hoogsensitief en merk je dat je soms gevoelig bent voor stress en spanning? Deze meditatie helpt je om stress en spanning los te laten en diep te ontspannen. Neem even heerlijk een moment voor jezelf. Wil je meer lezen over stress en spanning loslaten als HSP? Dan raad ik je aan om het artikel 5 tips om je stress te verlagen eens te lezen. 

Meditatie om stress en spanning los te laten en diep te ontspannen 1.0

Misschien vind je deze meditaties ook fijn om te doen: