Dit is een meditatie om tijdens een drukke dag je energieniveau te herstellen. Mijn naam is Jolanda Hoogkamer en ik ben intuïtief coach en trainer. In deze meditatie begeleid ik je om je aandacht weer helemaal op jezelf te richten zodat je eenvoudig spanning loslaat en je energieniveau herstelt.

Nieuwe serie korte meditaties

Zoals je misschien merkt is deze meditatie wat korter dan je misschien gewend bent. Dit is heel bewust. Op speciaal verzoek start ik met een nieuwe serie meditaties, die wat korter zijn. De mini-meditaties. Zo wordt het nog makkelijker om even een meditatie te doen, ook als je druk bent. Of kun je ook gedurende de dag verschillende kortere momentjes creëren voor jezelf. Voel waar je behoefte aan hebt en kies voor een korte of langere meditatie.

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie om tijdens een drukke dag je energieniveau te herstellen

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: