Welkom bij deze korte meditatie voor een moment van geluk en vreugde. In het dagelijks leven word er veel van je gevraagd of soms vraag je te veel van jezelf. Hierdoor kan het zijn dat je dag bepaalt wordt door gevoelens van haast, onrust of misschien wel onzekerheid en angst. In deze mini-meditatie begeleid ik je zodat je weer even bewust contact kan maken met geluk en vreugde. Want deze energie die zit in jou, je bent geluk en vreugde!

Steun Withjoy.nl zodat we nog meer meditaties en inspiratie met je kunnen delen

Withjoy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen van alles kost heel veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een vrijwillige bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Iedere euro is welkom. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt gewoon met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Meditatie voor een moment van geluk en vreugde

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je deze meditaties ook leuk: