Welkom bij deze ochtendmeditatie, om je dag vol geluk, licht en kracht kan starten. Geluk en vreugde zit in jou, je bent daarvoor niet afhankelijk van de buitenwereld. Toch word je regelmatig beïnvloed door andere mensen, gebeurtenissen, het verleden of misschien zelfs wel zorgen over de toekomst. Deze meditatie helpt je een gevoel van geluk en vreugde te ervaren. Dit verhoogt je trilling, het maakt je krachtig en vult je met licht en hoop. Deze meditatie geeft je veel energie waardoor je deze meditatie het beste in de ochtend of middag doet.

Wil je nog meer meditaties beluisteren?

Centre of joy deelt veel meditaties, artikelen en inspiratie. We willen de wereld mooier maken en meditaties toegankelijk maken voor iedereen. Het maken en delen kost veel tijd, energie en aandacht. Daarom wil ik jou vragen om een bijdrage. Zo kunnen we meditaties en inspiratie met je blijven delen. Hoe klein of hoe groot, dat kun je helemaal zelf bepalen. Doneer hier je vrijwillige bijdrage, je kunt met Ideal betalen of een bankoverschrijving doen. Dankjewel voor je support!

Ochtendmeditatie om je dag vol geluk, licht en kracht te starten

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties

Vind je deze meditatie fijn en wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe meditatie online komt? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal en klik op het belletje. Dan krijg je vanzelf een melding!

Misschien vind je één van deze meditaties ook interessant: